A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

1110/júl0821:25
írta Új hozzászólásVálasz erre

Kedves Vendégeink!

A színház weboldalát új szerver szolgálja ki, ezért a vendégkönyvek is csak új regisztrációval érhetők el. Ehhez a korábbi felhasználónevek, illetve jelszavak megváltoztatása nem szükséges.
A kellemetlenségért elnézést kérünk, továbbra is örömmel olvassuk véleményüket!

Üdvözlettel:
a Weöres Sándor Színház társulata

1010/ápr1812:59
írta Új hozzászólásVálasz erre

Nekem nagyon tetszett,és az ismerőseink is jól érezték magukat.Klassz volt!!

910/febr0822:39
írta hozzászólására válaszul Új hozzászólásVálasz erre

Kedves Hemo! Jó tippelést kívánunk Neked. Szerintem sosem lesz ötösöd a lottón, mert mindig mellélősz. Mi,WSSz rajongók viszont nem tippelgetünk, hanem élvezzük a profi előadásokat és még profibb szombathelyi színészeket. Köszönjük!

810/febr0207:38
írta Új hozzászólásVálasz erre

Tegnap este láttuk a darabot.Önfeledten nevettük végig, jól szórakoztunk.Nem lehetett könnyű ezeket a szövegeket megtanulni , így előadni, de a színészek valamennyien mindent megtettek a színvonalas előadásért.Az ismerőseinknek, barátainknak is tetszett.Köszönjük.

710/jan2023:35
írta hozzászólására válaszul Új hozzászólásVálasz erre

Bár nem szeretném ilyen irányba elvinni a témát, de ilyet én is tudok. Nem ismerlek, de az alapján, hogy a színháznak otthont adó épület neve mögé bújva ide jársz ócsárolni, szánalmas ember lehetsz.
Mindig van egy ilyen okos, aki megmondja a frankót.
"MÁS SZÍNHÁZAKAT" - kérlek, ne kiabálj! Másfelől, ha neked ez nem tetszik, nosza ülj be a kocsiba, és menj oda színházba, ahol tetszik minden.
Én meg örülök annak, hogy végre nekünk is van színházunk.
Szintén szánlak azért, mert nem érted a humort. Nem lenne semmi baj azzal, hogy vannak buta emberek, ha ők nem akarnák rákényszeríteni másokra a véleményüket.

610/jan1900:41
írta Új hozzászólásVálasz erre

Kedves hemo. Szomorú vagyok, ha önmagát értelmesnek valló polgár úgy mond véleményt egy társulat munkájáról, vagy politikusként úgy dönt a színház átépítéséről, hogy a közelébe sem megy, fogalma sincs róla, úgymond "csak" tippel. Erről azért a XXI. században, Európában, egy kultúrájára büszke országban le kellene szokni végre. Legalább ne lenne büszke erre a bizonyítványra, amit önmagáről kiállított !!!

510/jan0713:22
írta Új hozzászólásVálasz erre

Kedves Szentbird és Anna,
valóban nem járok a WS-ba, csak a tartalom és a színészek miatt tippelem, hogy szánalmas darab lehet.
Nektek viszont szép napokat és tartalmas színházi estéket MÁS SZÍNHÁZAKAT !!

409/dec2923:15
írta Új hozzászólásVálasz erre

Kedves Hemo, nem haragszom, de én sem értem.
Akkor most jársz a WS szinházba, vagy nem????

309/dec2919:16
írta Új hozzászólásVálasz erre

Drága és Kedves Hemo! Miután Ön kijelentette, hogy nem tartja értékesnek a Weöres S. Színházat és nem is látogatja, ami szíve joga, honnan tudja milyen A jó pálinka c. előadás?

209/dec2819:25
írta Új hozzászólásVálasz erre

Anna, röhöghetsz is, de kínodban, ha neked ilyen színvonalú darabok bejönnek, csak sajnálni tudlak, ne haragudj az őszinteségemért.

109/dec1914:45
írta Új hozzászólásVálasz erre

Nagyon jó darab!!! Rengeteget nevettünk.
Magunkon röhögünk, de hát ez az egész darab lényege.