A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

910/júl0821:24
írta Új hozzászólásVálasz erre

Kedves Vendégeink!

A színház weboldalát új szerver szolgálja ki, ezért a vendégkönyvek is csak új regisztrációval érhetők el. Ehhez a korábbi felhasználónevek, illetve jelszavak megváltoztatása nem szükséges.
A kellemetlenségért elnézést kérünk, továbbra is örömmel olvassuk véleményüket!

Üdvözlettel:
a Weöres Sándor Színház társulata

810/máj1219:38
írta Új hozzászólásVálasz erre

Csak magamat dicsérhetem,hogy erre az előadásra is vettem jegyet a RIVALDA fesztivál keretében. Az igazat megvallva a húzónév nekem Szabó Győző és Jordán Tamás volt. Na meg Molnár Ferenc. Jordán Tamás és csapata remek előadást hozott Pestre. Gratulálok mindenkinek, aki részt vett ebben a csodálatos produkcióban.
Bővült a névsor, akikre érdemes odafigyelni: Vlahovics Edit, Csonka Szilvi,Bálint Éva no meg a fiúk:Czapkó, Czukor,Kálmánchelyi.
Boldogok lehetnek a szombathelyiek,hogy ilyen remek szinészeik vannak.

710/máj1014:08
írta Új hozzászólásVálasz erre

Szintén a Tháliában láttam a darabot. A színészi teljesítményekkel kapcsolatban egyetértek a korábbi hozzászólókkal. Ennek ellenére számomra az előadás meglepő keveréke volt az unalomnak és a felháborodásnak. A darabot nem ismertem, így nem tudom, hogy az eredeti szándék vagy a mostani értelmezés tette-e ilyen dühítővé, az erőszakot érzelgősen megszépítővé. A NANE helyében biztos tiltakoznék a produkció ellen, így egyszerűen csak meglepett és csalódott vagyok. "Ha igazán szeretem, nem fáj, ha üt" ????????

610/máj1010:24
írta Új hozzászólásVálasz erre

Tegnap Budapesten, a Thália színházban a Rivalda program keretén belül láttuk a Liliom-ot. Igazi SZÍNHÁZ volt, mélyen emberi. Átrepült az Angyal a nézőtéren.
Nagyon köszönöm és további sikereket kívánok!
Üdvözlettel:
Kerekes Ildikó

510/ápr2820:57
írta Új hozzászólásVálasz erre

Tisztelt Társulat!
Kedves Csonka Szilvia!

Régen nem írtam a vendégkönyvbe, de így az évad végefelé úgy éreztem, hogy visszajelzést kell adnom. Visszajelzést arról, hogy nem bántam meg, hogy bérletet váltottam. Igaz, a taps meggyőző tetszés nyílvánítás, de azt nem lehet fellapozni később. Gratulálok én is társulat minden tagjának ehhez a sikerhez amit elért, de én most Csonka Szilviát emelném ki.
Szilvia!
Darabbeli életedet elhittem. Elhittem, hogy fiatalon küzdessz az érzéseiddel, elhittem, hogy harcolsz és tűrsz egy életen, valamint elhittem hogy "szerelmedhez" beszélsz amikor beteljesedik a sorsa. Mások biztosan azt mondanák, hogy persze Szabó Győzővel könnyű. Szerintem semmi sem könnyű, főleg ha olyan jól csinálják, hogy nem látszik a munka csak az eredmény.
Köszönöm ezt az élményt, és remélem még sokáig maradsz a WSSZ társulatánál.
Én ezért látogatom a WSSZ előadásait és váltok a következő évadra is bérletet.

Üdvözlettel:
Jordán Zsolt

410/jan2023:26
írta Új hozzászólásVálasz erre

A mai előadáson voltunk ott a barátnőmmel, második sorban ültünk, közel a színpadhoz, így nagyon nagy élmény volt szinte karnyújtásnyi távolságból figyelni a darabot. Nem tudnék senkit kiemelni, mindenki remekül játszott, és a darab is jó.
Barátnőmmel egymásra mosolyogtunk, amikor Liliom megmondja a vezetéknevét a számadásnál, és hozzáteszi, hogy az anyja után. Az én vezetéknevem nagyon hasonló (ugyanaz, mint a Piramis zenekar egyik tagjának), és szintén anyám után. :)
Gratulálok az egész társulatnak, és köszönjük!

310/jan1901:27
írta Új hozzászólásVálasz erre

Mi is a premiert láttuk párommal és szombaton újra megnézzük felnőtt gyerekeinkkel, akik ezért is jönnek haza most Szombathelyre. Az előadás, a Valló-rendezés fantasztikus, és szinte nincs olyan a társulatban ki ne nyújtott volna tökéleteset. Szabó Győző szeretnivaló Liliomja telitalálat (méltó utóda Csortos Gyulának), minden mozdulata külön élmény. Az ilyen alakításokaért érdemes az ország másik felébe is elzarándokolni ! Kis Mari az a színésznő akinek kocsija elöl régen kifogták volna a lovakat a rajongók (kár, hogy ez már kiment a divatból), egy kőszinházat lehet építeni rá ! Muskátnéja is hibátlan, egyszerre vérbő és érzelmes. Kedvencünk a varázslatos Csonka Szilvi újra és újra bebizonyítja, hogy óriási tehetség ! Egyik este kislányszerepben (Lucia)komikaként nevettet és feledteti el köznapi gondjainkat, másnap érett drámai színésznőként alkot olyat(Juli), hogy még napok múlva is hatása alatt van aki látta Őt. Köszönet mindannyiójuknak ! Mióta ez a Jordán-csapat itt dolgozik a városban, Szombathely is végre Európába költözött.

210/jan1710:21
írta Új hozzászólásVálasz erre

Kiss Mari Muskátnéja erőteljes, harsány, jó ez így. Czapkó Antal igazi csirkefogó.Ruhája, mozgása, sminkje, fogatlansága(!), hanghordozása, kártyajátéka segíti ebben. Jordán Tamás a szerep humanizmusa mellett humorának lehetőségeit is megmutatja.Kámánchelyi fényképészként való buzgolódása sapkástól mindenestől felejthetetlen.Ő Kelemen Zoltánnal együtt minden szerepét komolyan veszi,akárcsak Vlahovics Edit.A rendőrök és az égiek kicsit sokat dohányoznak.Lujza( Adél vagy Kata volt pénteken ?) aranyos, lelkes, hasonlít is Julira.Valló Péter megálmodta és új felfogásban vitte színre a darabot.Az előadás ( díszlet, jelmez, mozgások is ) nagyon jó, gratulálok.Javasolom : minél többen nézzék meg !

110/jan1710:00
írta Új hozzászólásVálasz erre

Miért jó az előadás? én a premiert láttam. Szabó Győző a főszerepben telitalálat, szeretnivaló Liliom, minden jelenete a legapróbb részletekig igényesen kidolgozott, mégis természetes, könnyed-ha kell. Csonka Szilvia nagyon kiváló színésznő . Varázslatosan kedves Juli (néha Julika ), de tud határozott és kemény asszonnyá válni.Bálint Éva ebben a szerepben is nagyon jó, átalakulása hiteles, " húúgózása" humorát is megcsillantja.Czukor Balázs Hugóként ismét új arcát mutatta meg. Büszke, méltóságteljes, de kedves, szolgálatkész.,jelmeze előnyösen nyújtja alakját.