A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

611/máj0121:20
írta Új hozzászólásVálasz erre

Fergeteges volt!!!! Senki nem emelte ki de ahogy Horváth Ákos ugrálása előtt emelem kalapom így tovább!!!!

510/júl0821:24
írta Új hozzászólásVálasz erre

Kedves Vendégeink!

A színház weboldalát új szerver szolgálja ki, ezért a vendégkönyvek is csak új regisztrációval érhetők el. Ehhez a korábbi felhasználónevek, illetve jelszavak megváltoztatása nem szükséges.
A kellemetlenségért elnézést kérünk, továbbra is örömmel olvassuk véleményüket!

Üdvözlettel:
a Weöres Sándor Színház társulata

410/ápr1813:00
írta Új hozzászólásVálasz erre

Az biztos,hogy kellett a szünet. Én a 2. és a 3. felvonásban sírtam a nevetéstől.Egyszerűen fantasztikus,IMÁDOM! :)

310/ápr0712:22
írta Új hozzászólásVálasz erre

Fergeteges előadás volt, csak ajánlani tudom (és meg is teszem az ismerőseim körében) mindenkinek. Azért kellettek a szünetek, hogy nevetésben megfáradt arcizmainkat kicsit kilazíthassuk.
Csak azt sajnálom, hogy a mi közép-európai mentalitásunktól oly nagyon távol esik a hangos, bekiabálós, állva tapsolós tetszés nyilvánítás. Mert ez a darab, mert ez a színház megérdemelné (ezt is).

210/márc2019:12
írta Új hozzászólásVálasz erre

Köszönöm mindenkinek a tegnapi estét.Tényleg fantasztikusan jó az előadás,senkit nem tudnék név szerint kiemelni,mert mindenki nagyon beleadott apait-anyait.Fergeteges premier lett,rengeteg nevetéssel(és szardíniával)!Annyira jó volt,hogy ma már vettem is jegyet a jövő pénteki előadásra.
Külön örömmel töltött el az a tény,hogy a darabban nem szereplő színészeink a többiekért izgultak a nézőtéren.
Aki teheti nézze meg ezt az előadást,és akkor már örökre WSSZ-fan lesz:)

110/márc2017:30
írta Új hozzászólásVálasz erre

FERGETEGES VOLT !!! Egy tényleg zseniális bohózat nagyszerű fordításban, a szellemes díszlet és plakát, a professzionális rendezés, és a 9 egyformán fantasztikus (és nagy állóképességű) színész folyamatosan pörgő humor-tűzijátéka ... most is minden a helyén volt ! Ennyire sokoldalú (Anconai, Liliom, Jó pálinka, Nevető ember ... Függöny fel! stb.) és tehetséges csapata nincs más városnak: EZ MA A SZOMBATHELYI JORDÁN-SZÍNHÁZ !!! Aki még ezután az évad után sem lett elkötelezett színházrajongó Szombathelyen, az vagy analfabéta, vagy nem tudja mi az a sokarcú minőségi kultúra, ami ezt a várost végre tényleg a Nyugat Királynőjévé tette.
KÖSZÖNJÜK AZ EGÉSZ TÁRSULATNAK !!! MARADJATOK VELÜNK, ÍGY EGYÜTT !!!