A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

211/jan0413:30
írta Új hozzászólásVálasz erre

2010.nov.6.este - Öt az egyben:
Akik eddig még nem látták a darabot, azok számára kis kedvcsináló röviden (hogy ne lőjük le a poénokat)
Nem azért nem volt bejegyzés a vendégkönyvében, mert érdemtelen a dicséretre, SŐT!
Egy rendkívül dinamikus, lendületes, magával ragadó produkciót láthattunk.
Minden elismerésünk ezeknek a fiataloknak, akik szívüket-lelküket beletették…
Méltó utódai lesznek a nagyoknak. Mindannyiuk játéka nagyszerű volt …
Ha mégis név szerint kellene említeni valakit:
A „fotós” humora és akcentusa imádnivaló volt!!! - annyit nevettünk eredetiségén…. és valódiságán!!
A táncos jelenetből pedig feltétlenül ki kell emelni: a „kis vörös” ( talán Laura?) és a párja nagyot alakítottak a rögtönzött elbúcsúzó tangóban!
Az egyes színek gyönyörű iskolapéldái voltak a körülöttünk élő valóságnak, hiszen mi magunk is elszenvedtünk már ok nélküli gyanakvást, váltunk nevetségessé a bennünk élő kishitűség miatt, vagy láttuk, miként dönti le az alkohol a legjobb kapcsolatokat is, de kiemelhetnénk Rózsa életszerű naivitását, vagy a netes-társkereső Levente példáját, aki a saját hazugságainak áldozata lesz… ezek a jelenetsorok igazán hitelesen mutatják be való-világunkat, annak sokszor magunk által létrehozott buktatóit.
Rendkívül ötletes megoldás a több helyszín egy nagy térben történő elhelyezése, és ehhez a BLOOM-ház tökéletes -bár néha kissé szűkös- helyet biztosított! Néha úgy szaladtak végig a szobán, a kanapékon, asztalon, ágyon, hogy attól féltünk, valaki elesik, vagy leesik a következő lépésben :) -de szerencsére nem így történt.
Kicsit kurtán-furcsán ért ugyan véget az előadás: mi visszatapsoltuk volna a szereplőket még 1-2 alkalommal, de a nézők többsége sajnos sietett…. Késő volt …talán „sokuknál jött volna már az öreg rozmár” :)
Nagyon szeretjük ezt a színházat, sok darabot láttunk, de eddig még sosem csalódtunk! Persze ehhez a színház odaadásán túl a nézők nyitottsága, élményre vágyása is szükséges, ezt kell életben tartani a hasonló játékokkal!
Köszönjük, és további sikeres előadásokat kívánunk Önöknek, Nektek és legfőképpen Magunknak :)
M.I.

110/júl0821:24
írta Új hozzászólásVálasz erre

Kedves Vendégeink!

A színház weboldalát új szerver szolgálja ki, ezért a vendégkönyvek is csak új regisztrációval érhetők el. Ehhez a korábbi felhasználónevek, illetve jelszavak megváltoztatása nem szükséges.
A kellemetlenségért elnézést kérünk, továbbra is örömmel olvassuk véleményüket!

Üdvözlettel:
a Weöres Sándor Színház társulata