A jegyiroda nyári nyitvatartása

Király utcai Jegyirodánk megújul, ezért augusztus 5-től a Weöres Sándor Színház Akacs Mihály utcai épületébe térhetnek be jegyeket és bérleteket foglalni. Karneválszínházzal kapcsolatos információk itt, az oldalon, illetve a színház Facebook-profilján olvashatók.

 

Király utcai Jegyirodánk megújul, ezért augusztus 5-től a Weöres Sándor Színház Akacs Mihály utcai épületébe térhetnek be jegyeket és bérleteket foglalni, átvenni, vásárolni vagy csak egy jót beszélgetni közönségszervezőinkkel.
Nyitva tartás: hétköznapokon 10 órától 16 óráig
Telefonszámunk és e-mail címünk változatlan:
94/318-738
jegy@wssz.hu

 

Augusztusi nyitva tartás: 5-től 31-ig hétköznapokon 10 órától 16 óráig

Szeptember 2-tól már nem a nyári nyitvatartási rend érvényes: hétköznapokon 9 órától 17 óráig tart nyitva a jegyiroda.

Az e-mailekre csak munkanapokon (hétfőtől péntekig) áll módunkban válaszolni. Megértésüket köszönjük.

 

Az ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ itt olvasható!

A jegy - és bérletárak itt olvashatók!

Karneválszínház 2019. Carlo Goldoni: A főnök meg én meg a főnök

 

A karneválszínházi esőnapi tájékoztató itt olvasható!

Rossz idő esetén az előadás kezdésével 60 percet várunk. Amennyiben 60 perc elteltével sem lehet kezdeni, úgy az előadás elmarad, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek. Az esőnap dátuma a jegyen is olvasható. Amennyiben az elmaradt előadást rossz idő miatt az esőnapon sem tudjuk megtartani, a jegyeket visszaváltjuk. Erre a helyszínen nincs lehetőség, azok az előadást követő 8 munkanapon belül a színház jegyirodájában nyitvatartási időben válthatók vissza.

Amennyiben az előadás legalább felét (50 percet) lejátszottuk, és eső miatt ezt követően félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

Ha az augusztus 23-án, pénteken 17 órakor és a 24-én, szombaton 17 órakor kezdődő előadások esetében a kezdési időpontban esik az eső, nincs várakozási idő, az esőnapi szabályzat az érvényes.

Az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. váltja vissza.

Bizonytalan időjárás esetén friss információkat olvashat honlapunkon, valamint Facebook-profilunkon. Mivel az előadások kezdési időpontjában jegyirodánk zárva tart, telefonon nem tudunk információt adni.


2019. június 14.

Támogatók