Ha az időjárás közbeszól…

Bizonytalan időjárás esetén friss információkat olvashat honlapunkon, a wssz.hu-n, valamint közösségi oldalunkon. Mivel az előadások kezdési időpontjában jegyirodánk már zárva tart, telefonon nem tudunk információt adni.

Rossz idő esetén az előadás kezdésével 60 percet várunk. Amennyiben 60 perc elteltével sem lehet kezdeni, úgy az előadás elmarad, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek. Az esőnap dátuma a jegyen is olvasható. Amennyiben az elmaradt előadást rossz idő miatt az esőnapon sem tudjuk megtartani, a jegyeket visszaváltjuk. Erre a helyszínen nincs lehetőség, azok az előadást követő 8 munkanapon belül a színház jegyirodájában nyitvatartási időben válthatók vissza.

Amennyiben az előadás legalább felét (50 percet) lejátszottuk, és eső miatt ezt követően félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

Ha az augusztus 25-én, pénteken 16.30 órakor és a 26-án, szombaton 16.30 órakor kezdődő előadások esetében a kezdési időpontban esik az eső, nincs várakozási idő, az esőnapi szabályzat az érvényes.

Az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. váltja vissza.

 


Vonatkozó cikk:

Karneválszínház: Vízkereszt vagy bánom is én


2017. július 03.

Támogatók