ugrás a tartalomra

Jegy - és bérletárak

2021. június 18.

NYITVATARTÁS:

Közönségszolgálati- és Jegyiroda decemberi nyitva tartása: (94/318-738)

Hétköznapokon: 2021.12.01 - 2021.12.22. - 9-17 óra

Ádventi hétvégéken:
2021.12.11. szombat - 9-12 óra
2021.12.12. vasárnap - 9-12 óra
2021.12.18. szombat - 9-12 óra
2021.12.19. vasárnap - 9-12 óra


2021.12.23 - 2022.01.03. - A Jegyiroda zárva

Az e-mailekre csak munkanapokon (hétfőtől péntekig) áll módunkban válaszolni. Megértésüket köszönjük!

Szombathely, Király u. 11.
94/318-738
jegy@wssz.hu


Színház Jegypénztár decemberi nyitva tartása: (94/319-289)

2021.12.01-2021.12.22. – előadások előtt 1 órával az előadás kezdetéig

2021.12.23 - 2021.12.31. - előadások előtt 2 órával az előadás kezdetéig

A Közönségszolgálati és Jegyiroda az érvényes járványügyi intézkedések betartásával látogatható.

 

2021/2022-ES ÉVAD - BÉRLETES BEMUTATÓK

Jimmy Roberts - Joe DiPietro: Ájlávjú

- musical -

Nagyszínpad
Jegy ára: 4.000 Ft

Tehát a szerelem. Pofonegyszerű, és talán éppen ettől olyan nehéz, keserves és csalódásokkal tarkított. Néha egy egész élet sem elég ahhoz, hogy megértsük, megismerjük magunkat, a másikat, a szerelmet. Erről mesél Joe DiPietro és Jimmy Roberts darabja, melynek eredeti teljes címe nagyjából így fordítható: Szeretlek, tökéletes vagy, változz meg! Ebből talán világos, hogy a humornak kiemelt szerepet szántak a szerzők. A hozzávalók: férfi és nő, akikről Karinthy óta tudjuk, hogy nem érthetik meg egymást, hisz mind a kettő mást akar; a férfi nőt, a nő férfit. További hozzávaló: kellően hosszú élet. Mert a nagy tragikus szerelmeknek könnyű örök ragyogással tündökölni, de hogy van ez a családalapítás után, vagy lassan öregecskedő szingliként, középkorúvá válva, ne adj’ isten válófélben, vagy éppen egy a temetőben adódó spontán randin? A világ egyik leghosszabb ideje futó off-Broadway musicalje a Madách és a Centrál színház után Szombathelyen a Weöres Sándor Színházban tárja elénk az emberi élet legnehezebb, legfontosabb, vagyis legszerelmesebb pillanatait. Fülbemászó élőzenével, életkora szerint kinek több, kinek kevesebb ismerős élethelyzettel, öniróniával, de legfőképpen szeretettel, és makacs optimizmussal. Mert végül is szeretni, szeretve lenni jó.

Helyszín: Nagyszínpad
Bemutató: 2021. október 1.

Fordító: Fábri Péter
Díszlettervező: Romvári Gergely
Jelmeztervező: Pető Beatrix
Koreográfus: Cortés Tuna Sebastian Gábor
Korrepetitor: Falusi Anikó
Zenei vezető: Maronics Ferenc
Rendező: Harangi Mária

Szereplők:
Antal D. Csaba, Hajdu Péter István, Nagy-Bakonyi Boglárka, Nagy Cili

 

Jacques Audiberti: Árad a gazság

- színmű -

Márkus terem
Jegy ára: 3.800 Ft

„… egész narancsfa fogja a testedet betölteni” – ígéri az esküvő előtt álló lánynak. A kamaszkor és az asszonyi lét határán álló Alarica minden gondolata ekörül forog: szerelmes feleség és méltó királynő szeretne lenni egy hatalmas ország, Occident trónusán. A tisztaság, a hűség és az élet szeretete jegyében. Nyolc éve készül erre a pillanatra, idegen nyelven bifláz, tanul etikettet, nyugati protokollt, készíti lelkét a szeretett apától és a gyerekkorának megannyi emléket adó zúgó nyírfaligetektől való elválásra. Egy, kettő, három, négy…számolja álom nélkül a bárányokat utolsó szállásán, a fagyba, hóba dermedt határmenti szobában. És ekkor megdöngetik az ajtaját. Ki lehet az? – A király. A vőlegény! Aki idevágtatott lován, egyedül s lángolón, és ott hagyta a fellobogózott katedrálisban a legnagyobb bizonytalanságban az érseket, a dalegyleteket, a vérteseket, hogy neki rendeltetett szerelmét végre magához ölelje…

Így indul e fordulatokban és meglepetésekben szinte kifogyhatatlan hajnal…árad a gazság. Audiberti színműve „határ darab”: dráma és komédia, klasszikus és húsba maróan modern, költőien megmunkált nyelv és szabadszájúság határán. Pont annyira határán, mint gazság és igazság között az ,,i”.

Helyszín: Márkus Emília terem
Bemutató: 2021. október 15.

Díszlet- és jelmeztervező: Balla Ildikó
Dramaturg: Szokolai Brigitta
Mozgás: Herman Flóra
Zeneszerző: Kovács Adrián
Rendező: Kiss Csaba

Szereplők:
Balogh János, Bálint Éva, Jámbor Nándor, Kelemen Zoltán, Mari Dorottya e.h., Némedi Árpád, Orosz Róbert, Sipos László Márk e.h.

 

William Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit…

- a Weöres Sándor Színház és a Forte Társulat közös produkciója -

Nagyszínpad
Jegy ára: 3.800 Ft

Shakespeare soha nem beszél mellé.

Ebben a történetben mindenki azt hiszi, hogy tudja mire vágyik. És mindenki téved. Egy herceg a szerelmével ostromol egy magányra vágyó grófnőt. De ahogy a mágnes két azonos vége taszítja egymást, a visszautasítás még több udvarlást gerjeszt, ami pedig még nagyobb ellenállást vált ki.

Szerencsére a viharban egy flotta hajótörést szenved. És ami balszerencse egynek, jószerencse egy másiknak. A tenger egy fiatal lányt vet a partra, aki pontosan ismeri saját vágyait, és a tisztánlátása a történet többi szereplőjének a sorsát is megváltoztatja.

Fordulatos, sziporkázó komédia, ami könnyedén beszél a legkomolyabb dolgokról, vágyakról és szerelmekről.

Helyszín: Nagyszínpad
Bemutató: 2021. december 3.

Díszlettervező: Kalászi Zoltán - Kiss Benedek Kristóf
Jelmeztervező: Benedek Mari
Zeneszerző: Dobri Dániel
Rendező: Horváth Csaba

Szereplők:
Csonka Szilvia, Dénes Emőke, Gyulai-Zékány István, Hajdu Péter István, Herman Flóra, Horkay Barnabás (Forte), Horváth Ákos, Jámbor Nándor, Nagy Cili, Nagy-Bakonyi Boglárka, Pallag Márton (Forte), Sipos László Márk e.h., Szabó Tibor, Widder Kristóf (Forte)

 

Shakespeare a mellényzsebben

- Ez művészet? Kabaré! -

Márkus terem
Jegy ára: 3.800 Ft

Hét varjú gubbaszt a Pelikán Parkban. Egyikük felsóhajt.

- Kár!

Másikuk hozzáteszi:

- Kár!

Harmadikuk rávágja:

- Kár bizony, ne is mondd!

Mire felsikítanak a többiek:

- Ne beszéljünk közéletről, mert valaki még meghallja!

Mire gondoltak? Régen a divatra, korunkban a mainstreamre, 100 éve a panamára, ma a korrupcióra, akkoriban a szereposztódíványra, ma a Metoo-ra, anno a kabaréra, ma a kampányra és megvakarták a fejük búbját.

Helyszín: Márkus Emília terem
Bemutató: 2021. december 31.

Szerkesztette és színpadra alkalmazta: Kelemen Zoltán

Díszlettervező: Móri Csaba
Jelmeztervező: Csonka Szilvia
Konzulens: Kovács Blanka
Koreográfus: Ostyola Zsuzsanna
Rendező: Kelemen Zoltán

Szereplők:
Antal D. Csaba, Bálint Éva, Endrődy Krisztián, Horváth Ákos, Németh Judit, Orosz Róbert, Róbert Gábor, Szabó Róbert Endre, Szabó Tibor, Szerémi Zoltán

 

Bartha Lajos: Szerelem

- színmű -

Nagyszínpad
Jegy ára: 3.800 Ft

„Most már mások az emberek. Ma már azt kérdik: miért élek. Azért, hogy boldog legyek. Boldog akarok lenni. Semmi más, csak boldog akarok lenni.” – mondja az egyik nővér. A nővérek hárman vannak. Három nővér boldog akar lenni. A három nővér szerelmes akar lenni. És nem csak várnak, hanem hajlandóak megvívni a harcot a szerelemért. Hajlandóak cselekedni a boldogságért.

Helyszín: Nagyszínpad
Bemutató: 2022. február 11.

Díszlet- és jelmeztervező: Kiss Borbála
Dramaturg: Kovács Blanka
Zeneszerző: Horváth Dániel
Rendező: Nagy Cili

Szereplők:
Antal D. Csaba, Balogh János, Dénes Emőke, Hajdu Péter István, Herman Flóra, Kelemen Zoltán, Nagy-Bakonyi Boglárka, Németh Judit, Orosz Róbert, Róbert Gábor

 

Voltaire: Candide

- pikareszk -

Márkus terem
Jegy ára: 3.800 Ft

Az ifjú Candide egy báró kastélyában él Vesztfáliában. Szerelmes Kunigundába. A ház orákuluma, Pangloss mester azt tanítja neki, hogy nincs okozat ok nélkül, és minden a lehető legjobban működik ebben a legeslegjobb világban. Az okok költőisége – vagyishogy Candide szerelme egy spanyolfal mögött tettekbe fordul, szükségszerűen maga után vonja a következmények prózaiságát, vagyishogy mindenekelőtt összevissza pofozzák, majd kezdetét veszi a kalandok sora.

Voltaire 1759-es klasszikus kalandregénye egyben filozófiai gúnyirat. Váratlan, szatirikus helyzetek sokaságában kérdőjelezi meg a leibnizi optimizmus felhőtlen valóságszemléletét és élesen rávilágít saját kora viszontagságaira. Voltaire szövegét Vinnai András adaptálja a Weöres Sándor Színház társulata számára.

Helyszín: Márkus Emília terem
Bemutató: 2022. március 11.

Voltaire alapján írta: Vinnai András

Díszlettervező: Schnabel Zita
Jelmeztervező: Pattantyus Dóra
Dramaturg: Bódi Zsófia
Sound design: Csizmás András
Zene: Dargay Marcell
Rendező: Nagy Péter István

Szereplők:
Domokos Zsolt, Endrődy Krisztián, Csonka Szilvia, Gyulai-Zékány István, Jámbor Nándor, Major Erik, Mari Dorottya e.h, Némedi Árpád, Sipos László Márk e.h., Szerémi Zoltán

 

ELŐBEMUTATÓ

Anton Pavlovics Csehov: Sirály

- színmű -

Látunk egy színésznőt, aki anya, de nem bírja elviselni, hogy fia sikeresebb nála. Látunk valakit, aki szerelmes, de érzését nem viszonozzák, ezért hozzámegy ahhoz, aki őt szereti, és ezzel aláírja saját élethosszig tartó boldogtalanságát. Valakit, aki csupán két dologhoz ragaszkodik az életében, a horgászathoz és az íráshoz, és ezzel nők szívét töri össze. Valakit, aki színésznő szeretne lenni, és nem veszi észre, hogy mi mindent áldoz be egy pillanat alatt hivatása oltárán.

Csehov tűpontos lélektani drámájában mindenki kicsit magára ismerhet. Erős szenvedélyek, félrement szerelmek, nagy fellángolások és kisülések kavalkádja a Sirály. A világ végén, egy vidéki házban a csend előhozza a lélek hangjait, a szív tombol, az unalom felerősiti az érzelmeket, a gyűlöletet, a vágyat.

Helyszín: Nagyszínpad
Bemutató: 2022. május 15.

Díszlet- és jelmeztervező: Kupás Anna
Dramaturg: Sényi Fanni
Videó: Nagy Bianka
Mozgás: Bezsán Noémi
Zeneszerző: Bakk-Dávid László
Rendező: Sardar Tagirovsky

Szereplők:
Antal D. Csaba, Bálint Éva, Csonka Szilvia, Dénes Emőke, Gyulai-Zékány István, Hajdu Péter István, Herman Flóra, Horváth Ákos, Jámbor Nándor, Kelemen Zoltán, Major Erik, Mari Dorottya e.h., Némedi Árpád, Németh Judit, Orosz Róbert, Róbert Gábor, Szabó Róbert Endre

 

 

2021/2022-ES ÉVAD - BÉRLETEN KÍVÜLI BEMUTATÓK

Visky András: Pornó

- egyszemélyes játék -

Stúdiószínpad
Jegy ára: 2.600 Ft

„Ne lopj: életet, szabadságot, jövőt!”

Hősünk a munkájában ellehetetlenített színésznő, aki annak ellenére megpróbál nem félni, hogy a hatalom folyamatosan megfigyelteti és „Pornó” fedőnév alatt nyilván tartatja mint célszemélyt. Ez azonban csak az egyik indoka a címválasztásnak. A másik indítékot az író így fogalmazta meg egy interjújában: „A politikai pornográfia elszabadulóban van, már az új oltárképeken, a számítógépek képernyőin és a telefonunk kijelzőjén is folyamatosan jelen van... Hatálya alól egyikünk sem vonhatja ki magát, a vak is látja, mi történik: nem elég a szavazatunk, sohasem elég, a testünk is kell, a gondolataink, a lelkünk, a hálószobánk. Meg kell állni a gyermekeink és gyermekeink gyermekei színe előtt, és elmondani a saját történetünket. Kiűzni nyelvünkből, tekintetünkből, érintéseinkből, sejtjeinkből a diktatúrát. Amíg nem tesszük meg, diktatúra-függőségben élünk...”

Csonka Szilvia, a Weöres Sándor Színház egyik meghatározó színésznője – második gyermekének születése után – Visky András igaztörténetének színrevitelével tér vissza a szombathelyi közönség elé.

Helyszín: Stúdiószínpad
Bemutató: 2021. szeptember 17.

Dramaturg: Csonka Szilvia, Duró Győző
Díszlet- és bábtervező: Oroszy Csaba
Jelmeztervező: Csonka Szilvia
Jelmezkivitelező: Simonné Borsodi Mária
Zene: Horváth Dániel
Videó: Kaczmarski Ágnes
A rendező munkatársa: Kovács Géza
Rendező: Csonka Szilvia

 

 

Patrick Ness - Siobhan Dowd: Szólít a szörny

- A Weöres Sándor Színház és a Mesebolt Bábszínház közös produkciója -

Stúdiószínpad
Jegy ára: 2.200 Ft

„A történeteknél nem léteznek vadabb dolgok a világon. A mesék űznek, megmarnak, vadásznak rád. Tudni akarod, hogyan kezdődik ez a történet? Úgy, ahogy megannyi más történet: van egy fiú, gyereknek már túl idős, de felnőttnek még túl fiatal.” A fiú épp egy rémálomból riadt fel, amikor a szörny – a szörnyek szokásához híven éjfél után nem sokkal – betoppant.

Ez a pimaszul őszinte, borongós, de humorral átszőtt előadás olyan emberi tapasztalatról beszél, ami korosztálytól függetlenül a miénk, hogy vannak olyan dolgok, amik elmúlnak, de épp ettől értékesek.

Helyszín: Stúdiószínpad
Bemutató: 2021. október 8.

Színpadra alkalmazta: Vidovszky György
Díszlet-, jelmez-, bábtervező: Mátravölgyi Ákos, Illés Haibo
Zene: Monori András
Rendező: Vidovszky György

Szereplők:
Gyurkovics Zsófia, Kolozsi Angéla, Kovács Bálint, Lukács Gábor, Major Erik, Varga Bori

 

Giulio Muhr/Szenkovits Péter: Kavicsröptetők

- lét(s)óhajok -

Márkus Emília terem
Jegy ára: 3.800 Ft

Anna és Péter életük alkonyán – felismerve a sikereiket övező felszínességet – úgy döntenek, hogy innentől kezdve mások segítésének szentelik az életüket. De ez nem is olyan egyszerű, mint ahogy elsőre hangzik. Antal, a tehetséges fiatal tisztségviselő az útjukat állja, róla pedig tudni kell, hogy nem kenyere a megalkuvás, kritikátlanul nem tud rajongani senkiért és semmiért.

A történet nem csak az idősödésben rejlő szépségekről és lehetőségekről szól, hanem a megbocsátásról, a család fontosságáról, a kitartásról és legfőképp arról, hogy sosem késő változtatni: megtalálni a békét, a harmóniát, a boldogságot.

Az előadás rendezője a Szombathelyen élő fiatal alkotó, Illés László, aki számos nemzetközi filmes díj birtokosa, munkásságát pedig már nemcsak helyi, hanem országos és nemzetközi szinten is jegyzik.

Helyszín: Márkus Emília terem
Bemutató: 2022. május

Rendező: Illés László

Szereplők:
Balogh János, Kiss Mari, Trokán Péter

 

A jövő zenéje

- Szerémi Zoltán előadóestje -

„Jó néhány éve (inkább évtizede) írok-szerzek zenét – a színészet szorgos gyakorlása mellett. Tulajdonképpen már a főiskolai éveimet is végiggitároztam és - zongoráztam. Már akkor is saját számokat gyártottam. Azóta tengernyi dalt, zenét meg „versmegzenés”-t írtam, melyek egy része a Weöres Sándor Színházban is hallható volt. Ezzel a zenei esttel most egy újabb hallhatóság van láthatáron, amihez azért majd kéretik egy kis hallgatóság. Lesznek itt régi és új dalok, de garantáltan mindegyik (ez idáig) ismeretlen…

Az általam írt számtalan sok számra általában úgy gondolok nagy bizakodva, hogy ezek egyszer talán ismertek lesznek, hogy majd ez lesz a jövő zenéje. Ám ezúttal, ezen zenés estem alkalmából azt remélem: ez most a kedves néző, a (végre újra!) színházba jövő - zenéje lesz.”

 

Lipták Ildikó: Az ajándék

- A Weöres Sándor Színház és a Kerekasztal Színház közös színházi nevelési előadása 8-10 éveseknek -

Stúdiószínpad
Jegy ára: 2.200 Ft

Tibi tizenegy éves fiú. Teli van vágyakkal, ötletekkel, melyeknek legtöbbször a felnőttek állnak az útjába. Egy napon bejelentkezik a családjukhoz az Amerikában élő nagybácsi, akinek várható érkezése reményt jelent valami igazán komoly változásra. Anya, Apa és Tibi is sokat várnak a külföldi rokontól, nem csoda, ha már a bizakodás is meglehetősen felbolygatja a családot. Hát még a különleges meglepetések!

Tibi nem is gondolná, hogy micsoda kalandok várnak rá onnantól, hogy megszerzi a világ legkedvesebb ajándékát.

A történet legizgalmasabb részleteit nemcsak megnézik, hanem a színészekkel közösen alakítják és játsszák el a néző és egyben résztvevő gyerekek.

Helyszín: Stúdiószínpad
Bemutató: 2021. október

Látvány: Szabó Márton István
Zene: Papaver
Drámapedagógia: Lipták Ildikó
Rendezőasszisztens: Ostyola Zsuzsanna
Rendező: Horváth János Antal

Szereplők:
Antal D. Csaba, Decsi Edit, Hajdu Péter István, Szabó Róbert Endre

 

 

MŰSORON MARADÓ ELŐADÁSOK

Farsang avagy ez is mekkora egy tahó!
Jegy ára: 3.800 Ft

Anders Thomas Jensen: Ádám almái
Jegy ára: 3.800 Ft

Dés László-Geszti Péter-Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk
Jegy ára: 4.400 Ft

Lőrinczy Attila: Haragossziget
Jegy ára: 2.600 Ft

Mike Leigh: Abigail bulija
Jegy ára: 3.800 Ft

Presser Gábor-Sztevanovity Dusán-Horváth Péter: A padlás
Jegy ára: 3.800 Ft

Szent Márton-kártyával rendelkező nézőink részére a bérlet árából tíz százalék kedvezményt biztosítunk.

 

BÉRLETKONSTRUKCIÓK

ÉVADBÉRLET - 6 előadást tartalmaz, és egész évadra szól

A bérleten belül három típusból választhatnak a nézők:

Hétköznapi bérlet (kedd, szerda, csütörtök, szombat délután)

Hétvégi bérlet (péntek, szombat este)

Premier bérlet (péntek)

Az évadbérlet az ügyfél által választott napra és helyre szól. A bérletben szereplő előadások időpontját a színház határozza meg.

A jövő évi bérlet konstrukció nem teszi lehetővé, hogy a jelenlegi bérlettulajdonosok automatikusan visszafoglalják helyeiket, de a bérletértékesítés első három hetében kizárólagos előfoglalási és vásárlási lehetőséget biztosítunk számukra.

Bérlet értékesítésének kezdete: 2021. augusztus 2.

Évadbérlettel rendelkező nézőink részére minden hónapban jegy elővásárlási lehetőséget biztosítunk a nyilvános jegyértékesítés megkezdése előtt 1 héttel.

 

SZABADBÉRLET - 5 szabadon választott előadást tartalmaz, egész évadra szól

Nem szól konkrét napra és helyre.

A 2021/2022-es évadban bemutatott minden előadásra beváltható tetszés szerinti időpontban 2022. június 15-ig, a szabad helyek függvényében.

Egy bérlettel egy előadásra egy hely foglalható.

Bérlet értékesítésének kezdete: 2021. augusztus 2.

A szabad bérlettel rendelkező nézők számára minden hónapban előfoglalási és jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk a nyilvános jegyértékesítés megkezdése előtt 1 héttel.

 

BÉRLETÁRAK - 2021/2022-es évad


ÉVADBÉRLET - hat előadást tartalmaz, és egész évadra szól
Ára

 


HÉTKÖZNAPI bérlet - hat előadást tartalmaz
Ára
kedd, szerda, csütörtök, szombat délután
17.000 Ft


HÉTVÉGI bérlet - hat előadást tartalmaz
Ára
péntek, szombat este
18.000 Ft

PREMIER bérlet

25.000 Ft

SZABADBÉRLET - öt választott előadást tartalmaz, egész évadra szól

A 2021/2022-es évadban bemutatott minden előadásra beváltható tetszés szerinti időpontban 2022. június 15-ig, a szabad helyek függvényében.

Egy bérlettel, egy előadásra, egy hely foglalható.

A szabad bérlettel rendelkező nézők részére előfoglalási lehetőséget biztosítunk a nyilvános jegyértékesítés megkezdése előtt egy héttel.

 

 

A 2021/2022-ES ÉVAD BÉRLETES ELŐADÁSAI

16.700 Ft
DJimmy Roberts - Joe DiPietro: Ájlávjú
4.000 Ft
Jacques Audiberti: Árad a gazság
3.800 Ft
William Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit…
3.800 Ft
Shakespeare a mellényzsebben
3.800 Ft

Bartha Lajos: Szerelem

3.800 Ft
Voltaire: Candide
3.800 Ft

REPERTOÁRON MARADÓ ELŐADÁSOK

Ára
Anders Thomas Jensen: Ádám almái
2.800 Ft
Dés László-Geszti Péter-Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk
4.400 Ft
Lőrinczy Attila: Haragossziget
2.600 Ft

Mike Leigh: Abigail bulija

Presser Gábor-Sztevanovity Dusán-Horváth Péter: A padlás

Farsang avagy ez is mekkora egy tahó!

2.800 Ft
3.800 Ft

3.800 Ft

A 2021/2022-ES ÉVAD BÉRLETEN KÍVÜLI, ÚJ ELŐADÁSAI

Ára
Visky András: Pornó
2.600 Ft
Patrick Ness - Siobhan Dowd: Szólít a szörny
2.200 Ft
Giulio Muhr/Szenkovits Péter: Kavicsröptetők
3.800 Ft
A jövő zenéje - Szerémi Zoltán előadóestje

Lipták Ildikó: Az ajándék
2.200 Ft


DIÁKJEGYEK
Ára
Színházterembe az esti előadásokra csak az 1. 2. és 11. 12. sorba vásárolható
A szombat délutáni előadásokra nincs helykorlátozás!
2.000 Ft
A DIÁKJEGYRE VONATKOZÓ KEDVEZMÉNYEK a bemutató előadások kivételével bármelyik napon igénybe vehetők a színház saját előadásaira. A DIÁKJEGYRE VONATKOZÓ KEDVEZMÉNYEK más kedvezménnyel nem összevonhatóak! (A Szent Márton-kártya nem érvényes.)

NYUGDÍJAS JEGYEK
Ára
Színházterembe az esti előadásokra csak az 1. 2. és 11. 12. sorba vásárolható
A délutáni előadásokra nincs helykorlátozás!
2.500 Ft
A NYUGDÍJAS JEGYRE VONATKOZÓ KEDVEZMÉNYEK a bemutató előadások kivételével bármelyik napon igénybe vehetők a színház saját előadásaira. A NYUGDÍJAS JEGYRE VONATKOZÓ KEDVEZMÉNYEK más kedvezménnyel nem összevonhatóak! (A Szent Márton-kártya nem érvényes.)

 

Szent Márton-kártyával rendelkező nézőink részére a bérlet árából 10 százalék kedvezményt biztosítunk.

WSSz Ajándékutalvány, WSSz Ajándékkártya, WSSz Ajándékkártya Bónusz, SZÉP-kártya (szabadidő, szállás, vendéglátás), Erzsébet utalvány (kultúra), Erzsébet utalvány (ajándék), Multipay Cafeteria, OTP Cafeteria elfogadóhely!

A Szent Márton kártyával rendelkezőknek biztosított kedvezmények: a színház saját előadásaira 10 százalék kedvezmény az elővételben megvásárolt jegyekre, bérletekre.

A diákjegyre és a nyugdíjas jegyre vonatkozó kedvezmények más kedvezménnyel nem összevonhatóak. (A Szent Márton-kártya nem érvényes.)

A kedvezményt a Szent Márton kártya bemutatásával csak a tulajdonosa veheti igénybe, kizárólag személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, lakcím-kártyával vagy útlevéllel együtt érvényes. A Szent Márton kártya nem átruházható, azt és az általa nyújtott kedvezményeket kizárólag tulajdonosa érvényesítheti.

A kártya egy darab színházjegy, bérletvásárlás esetén egy darab bérlet kedvezményes vásárlására jogosít. A kedvezmény csak elővétel esetén a jegyirodában érvényesíthető az előadás előtt, helyszíni jegyvásárláskor nem. Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem érvényesíthető. Bérletajándékozás esetén, ha a megajándékozottnak nincs Szent Márton kártyája, a kedvezmény nem érvényesíthető.

Amennyiben Szent Márton kártyával vásárolt jegyet, úgy kérjük, az előadásra is hozza magával kártyáját. A színházban nézőtéri munkatársaink ezt kérik és ellenőrzik.

Az ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ itt olvasható!


Jegyvisszaváltás:

Megvásárolt jegyet nem váltunk vissza, visszaváltani kizárólag műsorváltozás vagy előadás elmaradása esetén áll módunkban. Arra van lehetőség, hogy a már megvásárolt jegyet más időpontra cseréljük, de az előadás napjától számított 3 napon belül már cserére sincs mód!

Amennyiben az adott előadásra későbbi időpontot nem tudunk felajánlani, a jegy értékében a színház saját ajándékutalványát adjuk. (Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy évig beváltható.)

Amennyiben az előadás elmarad, úgy a személyesen megváltott jegyeket az elmaradt előadást követő nyolc munkanapon belül váltjuk vissza a színház jegyirodájában, az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. váltja vissza.

A néző késése, vagy egyéb okból történő távolmaradása esetén a jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

 

Bérletes időpont cseréje:

A bérletes előadás időpontját a 2019/2020-as évad őszi bérletében és a tavaszi bérletében is egy-egy alkalommal díjtalanul cserélheti más időpontra a bérlettulajdonos, a 2020/2021-es évadban - nincs külön őszi és tavaszi bérlet -, ezt két alkalommal teheti meg. Minden további cserére adminisztrációs díjat számítunk fel, melynek összege 300 Ft/bérlet.

Premier bérletet két alkalommal lehet díjtalanul cserélni.

Minden cserélni kívánt bérletet, kérjük, hozzon magával!

Bérletet cserélni a bérletes időpont előtti 3 napig lehet, 3 napon belül már nem.