ugrás a tartalomra

Megváltozott nyitva tartás

2015. március 31.
Április 3-án, pénteken megváltozott nyitva tartással várja az érdeklődőket a színház Király utcai jegyirodája: 17 óra helyett 15 órakor zár. Húsvéthétfő után, április 7-től változatlan a nyitva tartás.

Megértésüket köszönjük!

Weöres Sándor Színház jegyiroda

9700 Szombathely, Király u. 11.
tel.: 94/318-738
email: jegy@wssz.hu

Nyitva tartás: hétköznapokon 9 és 17 óra között.

Az e-mailekre csak munkanapokon (hétfőtől péntekig) 9 és 17 óra között áll módunkban válaszolni. Megértésüket köszönjük.

A diák- és nyugdíjas kedvezmények a bemutató előadások kivételével bármelyik napon igénybe vehetők a színház saját előadásaira.

Jegyfoglalás telefonon és e-mailben: 94/318-738, jegy@wssz.hu

Foglalt jegyek átvétele a helyszínen: az előadás kezdése előtt legkésőbb 30 perccel. Az át nem vett jegyeket a határidő lejárta után értékesítjük! Amennyiben foglalását töröltetni szeretné, kérjük, jelezze a 94/318-738-as telefonszámon vagy a jegy@wssz.hu e-mail címen.

A jegypénztár a színházban (Akacs M. u. 7.) az előadások kezdése előtt 60 perccel nyit.

Szent Márton kártya, SZÉP-kártya, Erzsébet utalvány (kultúra), Erzsébet utalvány (szabadidő), Erzsébet utalvány (ajándék), Sodexho utalvány (kultúra), Top Premium ajándékutalvány (EDENRED) és Ticket Culture & Sport utalvány (EDENRED) elfogadóhely!


A Szent Márton kártyával rendelkezőknek biztosított kedvezmények: 10 százalék kedvezmény az elővételben megvásárolt jegyekre, bérletekre.

A kedvezményt a Szent Márton kártya bemutatásával csak a tulajdonosa veheti igénybe, kizárólag személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, diákigazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes. A Szent Márton kártya nem átruházható, azt és az általa nyújtott kedvezményeket kizárólag tulajdonosa érvényesítheti.

A kártya egy darab színházjegy, bérletvásárlás esetén egy darab bérlet kedvezményes vásárlására jogosít. A kedvezmény csak elővétel esetén, a színház Király utcai jegyirodájában érvényesíthető, az előadás előtt, helyszíni jegyvásárláskor nem. Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem érvényesíthető. Bérletajándékozás esetén, ha a megajándékozottnak nincs Szent Márton kártyája, a kedvezmény nem érvényesíthető.

Amennyiben Szent Márton kártyával vásárolt jegyet, úgy kérjük, az előadásra is hozza magával kártyáját. A színházban nézőtéri munkatársaink ezt kérik és ellenőrzik.