ugrás a tartalomra

Siker a Thália Színházban

2013. február 5.
Hosszú vastapsot kapott a Szentivánéji álom február 5-én este az első alkalommal megrendezett Thália Humorfesztiválon a Thália Színházban. Az előadásokat Kárpáti Péter író-dramaturg és Oláh András rádiós műsorvezető válogatta az ország színházait járva.

Február 3-tól 7-ig humoros színpadi műveket, komédiákat, stand-up comedyket - összesen tizenhárom produkciót - láthat a közönség a budapesti Thália Színházban. A programban négy nagyszínpadi, négy stúdió-, négy stand-up és egy kabaréprodukció kapott helyet. A nagyszínpadi produkciók között szerepelt a Weöres Sándor Színház Szentivánéji álom című előadása Mohácsi János rendezésében. Az előadás hatalmas sikerrel zárt: a nézők vastapssal jutalmazták a játékot.

Az első alkalommal megrendezett Thália Humorfesztivál előadásait Kárpáti Péter író-dramaturg és Oláh András rádiós műsorvezető válogatta az ország színházait járva. A darabokat Schell Judit színész, Kulcsár Viktória, a FÜGE Produkció elnöke, Bagdy Emőke szakpszichológus, Márton István rendező és Fehér Béla író díjazza. A díjátadót - amelyen várhatóan öt díjat adnak át, a különböző műfajokat külön értékelve - február 8-án, pénteken délelőtt tartják.

 

 

 

Vonatkozó cikkek:

Szentivánéji álom

Szombathelyi díjeső

A Színikritikusok Díjai

Átadták a Thália Humorfesztivál díjait