ugrás a tartalomra

Tisztelt Bérletesek!

2014. november 24.
A tavaszi bérlet foglalása a jelenlegi bérlettulajdonosoknak november 24-től december 12-ig tart. A fenti időtartam alatt jelenlegi helyüket tudjuk biztosítani. A foglalásokat január 16-ig tartjuk, a most foglalt bérleteket eddig az időpontig lehet megvásárolni.

A tavaszi bérlet foglalása a jelenlegi bérlettulajdonosoknak november 24-től december 12-ig tart. A fenti időtartam alatt jelenlegi helyüket tudjuk biztosítani. A foglalásokat január 16-ig tartjuk, a most foglalt bérleteket eddig az időpontig lehet megvásárolni. December 13-től van lehetőség több bérlet, illetve más napra, más helyre szóló bérletet váltani. Személyes foglalásnál szükséges a jelenlegi bérlet bemutatása. E-mailben történő foglalását minden esetben - szintén e-mailben – visszaigazolja a jegyiroda. (Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, a jegyiroda címén feltétlenül jelezze! Előfordult, hogy nem kaptuk meg az e-mailben küldött foglalást és ez utólag okozott kellemetlenséget.)

A Szent Márton kártyával rendelkezőknek biztosított kedvezmények: 10 százalék kedvezmény az elővételben megvásárolt jegyekre, bérletekre. A kedvezményt a Szent Márton kártya bemutatásával csak a tulajdonosa veheti igénybe, kizárólag személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, diákigazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes. A Szent Márton kártya nem átruházható, azt és az általa nyújtott kedvezményeket kizárólag tulajdonosa érvényesítheti. Bérletajándékozás esetén, ha a megajándékozottnak nincs Szent Márton kártyája, a kedvezmény nem érvényesíthető.

Várjuk szeretettel a színház jegyirodájában:

9700 Szombathely, Király u. 11.
Telefon: 94/ 318-738
E-mail: jegy@wssz.hu

 

Novemberi nyitva tartás: hétköznapokon 9 és 17 óra között

Az e-mailekre csak munkanapokon (hétfőtől péntekig) 9 és 17 óra között áll módunkban válaszolni. Megértésüket köszönjük.