ugrás a tartalomra

Videópályázat fiataloknak

2013. február 27.
A Weöres Sándor Színház az NymE Savaria Egyetemi Központ BTK Kommunikáció és Médiatudományi Tanszékkel közösen videóklip pályázatot hirdet egyetemi hallgatóknak és középiskolásoknak.

A pályázat célja:

Tematika: a diákság és a színház viszonyának bemutatása egy, a Weöres Sándor Színház művészeiről készült színészportrén keresztül. Az együttműködő művészeket a színház ajánlása alapján az alkotók választhatják ki, a színészekkel történő találkozás időpontja a művészeti titkárságon egyeztethető (Németh Károly, marketing@wssz.hu, 94/319-289).

Műfaji besorolás: portréfilm. Animációs és egyéb filmes technikák használata a témának megfelelően megengedett.

Pályázni egyénileg vagy alkotógárdaként egyaránt lehet. Egy pályázó legfeljebb egy alkotással pályázhat.

 

A pályaművek technikai paraméterei:

hossz: max. 5 perc

formátum: 16:9 képarány, tömörítés AVI

 

Leadási határidő:

2013. május 10. péntek (nyitva tartási időben)

A pályaműveket 2013. május 15-én a Weöres Sándor Színházban megrendezendő FESZTivál (Film Egyetem Színház Találkozás) keretében mutatjuk be. A független szakmai zsűri értékelését követően a legjobb tíz pályamű alkotója díjazásban részesül, alkotásaikat a színház weboldalán is közzétesszük.

 

A pályaművek benyújtása:

A pályaműveket digitális adathordozón a NymE SEK Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék irodájába kell eljuttatni (Szombathely, Berzsenyi tér 2. IV. emelet), egy példányban, zárt borítékban az alkotó megnevezésének és a film címének megjelölésével.

 

 

 

 

Vonatkozó cikk:

A színház és én

A tavalyi pályázat videói