Cudar világ

Vas Népe, 2014.06.02.

Nem akarta elengedni a közönség szombaton este a Cudar világ pazarul játszó szereplőit a Weöres Sándor Színház Márkus Emília Termében: ez volt az utolsó előadás.

Tea a forró vasalón

Vas Népe, 2014.06.01.

Nem vagyok író, mondja Bodor Johanna, de ez a történet kiszakadt belőlem. A neves táncos-koreográfus Ceausescu diktatúrájában eszmélt, a felnőtté válás két legkeményebb esztendejét mutatja be a Magvetőnél frissen megjelent kötet: Nem baj, majd megértem.

Hazahúzó

ATV, 2014.05.30.

A Hazahúzó legutóbbi adása a város kulturális életével foglalkozott. Bemutatkozhatott a Weöres Sándor Színház (12.40-től). Nagy Cili és Jordán Tamás beszélt a színházról.

A gyanú árnyéka

7ora7.hu, 2014.05.30.

Kevés kiábrándultabb mű van Molnár Ferenc Az üvegcipő című darabjánál. Minden és mindenki elbukik, még a happy end is tonnányi kérdőjelekkel terhes.

Titokzatos teáskanna

Vas Népe, 2014.05.25.

Dobány Sándor keramikus pályáján a teáskannák hozták el a megvilágosodást: van néhány izgalmas darab a WSSz-tárlaton is. A színház Miért szép?-sorozatában legutóbb a 60 éves keramikusművész volt a főszereplő.

Bánfalvi Eszter Szombathelyre szerződött

Vas Népe, 2014.05.23.

Úgy kenődik föl az ajtóra a Weöres Sándor Színház Zűrzavaros éjszakájában, mintha egy Tom és Jerry-epizód főszereplője volna. De ez itt nem rajzfilm, hanem az élet. Vagyis színház. Bánfalvi Eszter Szombathelyre szerződött, Mohácsi-előadásban debütált.

Bezár-kinyit

7ora7.hu, 2014.05.21.

Frissen, sebtében épült műhely a színtere a Zűrzavaros éjszaka című Caragiale-darabnak Szombathelyen, Khell Zsolt falécekkel rakta tele és forgácshalmokkal szórta fel a színpadot. A nyílászárók például teljesen rendeltetésellenesen működnek.

A temetetlen félhalott

Nol, hu, 2014.05.20.

Ion Luca Caragiale: Zűrzavaros éjszaka, Weöres Sándor Színház - A Nemzeti Színházban játszanak ugyanettől a szerzőtől ugyanezzel a címmel egy darabot Szabó K. István megbocsátható rendezésében.

Haza, színház, Haladás: Jordán Tamás meccsre készül

Vas Népe, 2014.05.17.

Jordán Tamásnak nem erőssége az önadminisztráció, de az biztos, hogy nagyjából kétszázötvenszer már elmondta a Szabad ötletek jegyzékét.

Kitartani a végsőkig – irodalmi est a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2014.05.17.

Amikor az ember gyógyíthatatlan betegségben szenved, összezavarodik a világ. Nem leli helyét, önmagától és környezetétől elidegenedik, gyakran még az élet értelmébe vetett hite is megkérdőjeleződik.

Weöres Sándor Színház: íme a jövő évad előadásai és bérletei

Vaskarika, 2014.05.14.

A Weöres Sándor Színház 2014/15-ös évadában a Premier bérlet és az Évadra szóló bérlet nyolc, az őszi és a tavaszi bérlet pedig négy-négy előadást tartalmaz.

Legyalulva - Zűrzavaros éjszaka

Alon, 2014.05.11.

A másnap reggeli kávénál is azon töröm a fejem: most akkor mi, hogyan is történt? Zűrzavaros éjszaka volt, ahogy ígérték. Mohácsiék rendezték az évad utolsó darabját a Weöres Sándor Színházban.

Egy zűrzavaros éjszaka a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2014.05.11.

Zűrzavarosnak csak épp annyira zűrzavaros, hogy szórakoztató legyen, éjszakának pedig annyira éjszaka, amennyire akarjuk eme újabb múlt század elején játszódó darabot a Weöres Sándor Színház Nagyszínpadán.

A csőd felé prosperálunk: Balkáni állapotok a színházban, avagy Mohácsi a mi emberünk

Vas Népe, 2014.05.10.

Mohácsi János már megint arra kapott fölkérést, hogy igazi, vérbő, fergeteges komédiával köszönjön el az évadtól a Weöres Sándor Színházban.

A gárdista is ember? Hullarabló nacionalizmus Mohácsi színpadán

Nyugat, 2014.05.10.

Letepert a román nemzeti drámaíró, Ion Luca Caragiale élces karikatúrája, Mohácsi János kifacsart Zűrzavaros éjszakája. Meghökkentő már a díszlet is.

Szerelem, féltékenység és egy jó adag komédia találkozik a Zűrzavaros éjszakában

SZTV, 2014.05.09.

Zűrzavaros, bonyodalmas éjszaka ez. A humor keveredik a groteszkkel, az öröm a kárörömmel, a tréfás kérdések a komoly válaszokkal. Caragiale: Zűrzavaros éjszaka című műve a századfordulón játszódik, de a szereplők esendőségével könnyen azonosulhatnak a ma nézői is.

Jó szezon után és jó szezon előtt áll a színház

SZTV, 2014.05.08.

Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója örömmel beszélt az elmúlt hónapok sikereiről és a következő időszak terveiről is a teátrum csütörtöki tájékoztatóján.

Labdák a színházban

Vas Népe, 2014.05.08.

Jó szezon volt, jó szezon lesz, von mérleget és jelzi a jövőt Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója. A 2014/15-ös évad összesen nyolc bérletes előadást ígér.

Parasztopera, Hamlet, Makrancos Kata

Szombathelyi7, 2014.05.08.

Jó szezon után és jó szezon előtt állunk! Jordán Tamás igazgató egyaránt örömmel beszélt az elmúlt hónapok sikereiről és a következő időszak terveiről a Weöres Sándor Színház csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Alföldi és Koltai is rendez jövőre Szombathelyen

Alon, 2014.05.08.

Jó szezon után, és jó szezon előtt állunk - mondta velősen Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója. A csütörtök délelőtti sajtótájékoztatón az idei évad összegzése és a következő évad tervei kerültek szóba.