Jó szezon után és jó szezon előtt áll a színház

SZTV, 2014.05.08.

Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója örömmel beszélt az elmúlt hónapok sikereiről és a következő időszak terveiről is a teátrum csütörtöki tájékoztatóján.

Labdák a színházban

Vas Népe, 2014.05.08.

Jó szezon volt, jó szezon lesz, von mérleget és jelzi a jövőt Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója. A 2014/15-ös évad összesen nyolc bérletes előadást ígér.

Parasztopera, Hamlet, Makrancos Kata

Szombathelyi7, 2014.05.08.

Jó szezon után és jó szezon előtt állunk! Jordán Tamás igazgató egyaránt örömmel beszélt az elmúlt hónapok sikereiről és a következő időszak terveiről a Weöres Sándor Színház csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Alföldi és Koltai is rendez jövőre Szombathelyen

Alon, 2014.05.08.

Jó szezon után, és jó szezon előtt állunk - mondta velősen Jordán Tamás, a Weöres Sándor Színház igazgatója. A csütörtök délelőtti sajtótájékoztatón az idei évad összegzése és a következő évad tervei kerültek szóba.

Tíz bemutatót tervez a Weöres Sándor Színház

MTI, 2014.05.08.

Tíz bemutatót tervez a következő színházi évadban a szombathelyi Weöres Sándor Színház, a műsortervet Jordán Tamás ismertette csütörtökön.

Jordán Tamás: a színházi bemutató legyen társadalmi esemény!

Frisss.hu, 2014.05.08.

A legfontosabb feladat a közönségnek való megfelelés, az elégedettség kivívása, és a bérletesek számának növelése - emelte ki Jordán Tamás igazgató.

Alföldi Róbert és Koltai is rendez jövőre Szombathelyen

Nyugat, 2014.05.08.

Végzős fiatalokkal frissül a WSSZ társulata, Béres Attila főrendező lehet, a Dzsungel könyvét sem kell eltemetnünk. És a Karneválszínházról is vannak híreink.

Molnár Ferenc vs. Fedák Sári

Vas Népe, 2014.05.08.

- Szerintem teljesen mindegy, hogy egy csitri a Robert Pattinson képét teszi fel a falra, vagy egy öreg proliért rajong. Mindkét rajongás egy tőről fakad. – Kezdi a beszélgetést Valló Péter a fotóspróba szünetében.

Az üvegcipő, mint röntgentopánka

Teremtuccse, 2014.05.08.

Zavarba ejtő, ha átlátnak rajtunk. Illetve: ha nincs mit takargatnunk – és vajon miért lenne? -, nem is olyan nagy baj. Na, jó, kellemetlen tud lenni a „vizsgálat”, de annyi minden más is az.

Mohácsi gyalul a színházban

Vas Népe, 2014.05.07.

Pénteken 19 órakor elkezdődik egy igazán Zűrzavaros éjszaka: a neves román szerző, Ion Luca Caragiale komédiájából Mohácsi János rendez előadást a Weöres Sándor Színházban (Győzelem! És fél fazék hűs krumplifőzelék.)

Az őszi/tavaszi szezon tizenöt pillanata

Vas Népe, 2014.05.05.

Mészáros Zsolt fotóiból nyílt kiállítás a Weöres Sándor Színházban, 15 címmel. Tizenöt pillanat az éppen elmúlni készülő évad előadásaiból. Úgy, ahogy csak a fotós látta. És nagy méretben.

Borjút vár, kis marhát kap

Vas Népe, 2014.05.05.

Az évad utolsó kamaraszínpadi bemutatója a WSSz-ben Az üvegcipő, amelynek titkos főszereplője Molnár Ferenc örök szerelme: a színház.

Amikor fütyül az oroszlán

Vaskarika, 2014.05.05.

Nagy botrány lesz, én fogom csinálni! – mondja Irma a második felvonásban, s bizony hűen tartva magát kijelentéséhez, a gyönyörű fekete kacsa szervírozása után, előtt és közben is hangot ad véleményének.

Maugli és a nőstényhölgy

Magyar Teátrum Online, 2014.05.04.

Könnyű megjósolni, Dés László, Geszti Péter és Békés Pál alkotását, a Rúdyard Kipling műve nyomán született musicalt a Weöres Sándor Színház boldogan műsoron tarthatná, amíg a szereplők meg nem halnak.

A csoda nem marad el

Szombathelyi7, 2014.05.03.

A 20. század elején játszódik Molnár Ferenc: Az üvegcipő című remekműve. A költészettel és humorral átszőtt történetet Valló Péter rendezésében láthatja a közönség.

Molnár Ferenc: Az üvegcipő

Tollal.hu, 2014.05.03.

Meglepett az arénaszerű terem látványa, de hamar megszoktam, hogy velem szemben is a közönség ül. A „színpad" közelsége miatt kevésbé volt színház-érzete az előadásnak, azzal, hogy az orrunk előtt, karnyújtásnyira peregtek az események, magunk is részei, részesei lettünk.

Konyhaprincess, párdon!

Alon, 2014.05.03.

A molnári verses könnyedség, a kilencszázhúszas évek társadalmi korrajza és egy józsefvárosi Hamupipőke története maga Az üvegcipő.

Kavics az Üvegcipőben - egy újabb szombathelyi Valló Péter rendezésben

Nyugat, 2014.05.02.

Holdvilágos éjszakán… Hát ki álmodik ma arról, hogy beleszeret egy ötvenes műbútorasztalosba, egy "drága mérges" generális kisbajszosba, akit ráadásul Sipos Lajosnak hívnak?

Hát már fütyül az oroszlán?

Vas Népe, 2014.04.26.

Az ember mindig oda vágyik, ahova nem lehet. Vagy mégis: megnéztük, hogyan lép át a főpróbahétbe Az üvegcipő a WSSz Márkus Emília termében. Premier: május 2-án.

Kaczmarski Ágnes tárlata a Weöres Sándor Színház aulájában

Vaskarika, 2014.04.19.

Tizennegyedik alkalommal kapta Vas megyéhez kötődő, 35 év alatti művész a Kiss Sándor-díjat. Idén Kaczmarski Ágnest érte ez a megtiszteltetés, akinek a Weöres Sándor Színház aulájában rendezett kiállítása adta az esemény díjhoz méltó ünnepélyességét.