Mágnás Miska Czukor Balázs olvasatában

Vaskarika, 2013.12.05.

A Színházszerda - Aktuális sorozat első decemberi programján Jordán Tamás Czukor Balázzsal beszélgetett a Cafe Frei pódiumán.

Ezt bogozd ki Máli néni! – WSSZ premier

Nyugat, 2013.11.30.

Koltai Róbert Szombathelyen rendezett Füst Milánt, egy békebeli, nevettető pesti mesét, amelyben saját törülközőbe csavart, elkendőzött életünkön röhöghetünk. „Tíz problémából hét magától oldódik meg.

Koltai Róbert nagyszínpadi előadást rendezett a Weöres Sándor Színházban

SZTV, 2013.11.29.

“Mondja igen, mondja nem. Igenis nagyságos asszony. Most mond az, hogy a te Málid nem egy zseni? Hát cselédem van nekem, egy ilyen darab. Ebben a nehéz időben.”

Máli néni a Weöres Sándor Színházban

Alon, 2013.11.29.

Kilépve a Weöres Sándor Színház önműködő ajtaján a novemberi hideg fogadott. A parkolóig araszolva azon gondolkoztam, mitől működik még egy ilyen teljesen kommersz darab is ennyire hatásosan.

Máli néni - álmosító avantgarde bohózat a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2013.11.29.

Cigaretta csokoládéval, mert jó nehéz az élet. Legalábbis Máli néniék szerint, akik valahogy mind rokonok. Vagy „mittudomén!” A Weöres Sándor Színház legújabb darabja Füst Milán vígjátéka alapján igyekszik nevettetni...

A Baradlay fiú a buránából

Vas Népe, 2013.11.25.

Minden jel arra mutat, hogy a hetedikeseknek tetszett A kőszívű ember fiaiból készült nagyszínpadi mozaik a WS Színházban. Talán még Jókai regényébe is belelapoznak ezek után. De hogy színházba biztosan jönnek, az biztos.

Támpont: a Perint és a Gyöngyös

SZTV, 2013.11.22.

Budapesten született, szereti Szombathelyt, a Perint és a Gyöngyös a két tájékozódási pontja a városban. Tizenöt éves koráig öttusázott, ma is rendszeresen sportol: Kovács Gergely volt a Hétvége magazin vendége. (02.20-tól)

Egy elveszett világ képei

Vas Népe, 2013.11.19.

A zsidóság II. világháború előtti történetét bemutató kiállítás látható a Weöres Sándor Színház előterében. A Történetek egy családi albumból című anyag betekintést enged abba a 220 interjúba, melyeknek alanyai a Kárpát-medencében élő, magyar ajkú zsidók voltak.

Kőszívű TV a színházban

SZTV, 2013.11.18.

Jókai Mór kötelező olvasmányként ismert regénye: A kőszívű ember fiai elevenedett meg a Weöres Sándor Színházban. Az előadás 7. osztályos diákoknak szól. Könnyedebb nyelvezete és a rendhagyó színpadi elemek segítségével szeretnék az iskolásokkal megkedveltetni a művet.

Önök feladnák A kőszívűt kötelezőnek? És színházi beavatásnak?

Nyugat, 2013.11.18.

Megvan az, hogy teltháznyi kiskamasz Szombathelyen könnyesre röhögi a fejét Jókain, és A kőszívű ember fiain? Tényleg, ha Önökön múlna, mit adnának fel a hetedikeseknek kötelezőnek? Hétfő délután a WSSZ beavató színházában jártunk.

"A körön kívüliek szabadok" - villáminterjú Kiss Marival

Színház.hu, 2013.11.15.

A szombathelyi színház alapítója és társulati tagja, közel 40 éve van a pályán - Kiss Marit 5 éve nem lehetett budapesti színpadon látni, most a Gólem Színház új darabjában, a Mamelosn-ban alakítja Lin szerepét.

Tolerancia fesztivál első ízben Magyarországon, Szombathelyen

Vas Népe, 2013.11.15.

Első alkalommal rendeztek Magyarországon Tolerancia Fesztivált, amelynek ötlete a Not in our Town!, vagyis a Mi városunkban: soha! mozgalomból indult ki.

Szereti a koszos, kis kocsmákat

SZTV, 2013.11.15.

Varga Dóra táncosnak készült, aztán a színészi pálya mellett döntött. Imád főzni, egy ideje a paleo módszer szerint étkezik. Részletek a Szombathelyi Televízió Hétvége magazinjában (02.10-től).

Útközben – Szabó Tibor András önéletmeséi

Vaskarika, 2013.11.15.

A tavaszi előadásokat követően múlt pénteken ismét nagy sikert könyvelhetett el Szabó Tibor András önálló estje. A Weöres Sándor Színház kiváló színművésze Útközben című dalestjével ez alkalommal is sokaknak nyújtott lélekemelő órákat.

Merlin ismét a színpadra varázsolta a szakmákat

Kanizsa Újság, 2013.11.11.

A Nagykanizsa és Térsége TISZK a „Merre visz az út?” projekt keretében idén is megteremtette annak a feltételét, hogy ellátogathasson városunkba a tavaly nagy sikert aratott Szakmák Színháza Jordán Tamás rendezésében.

Godot már a spájzban van

Vas Népe, 2013.11.10.

Jön a dux, jön a dux, jön a dux. Vagy mégsem. A Császárok-napja sorozat azon programok egyike a Weöres Sándor Színházban, amelyek egyrészt megmutatják, mi mindenre jó a színház, másrészt rendes mézesmadzagként szolgálnak a tekintetes és magasságos közönség becsalogatására.

Hanem kép lesz belőle

Vas Népe, 2013.11.10.

Horváth János festőművész azok közé az emberek közé tartozik, akiknek egyszerűen jó a közelükben lenni. Legutóbb a Weöres Sándor Színház Krúdy Klubjában tölthetett el vele egy estét a közönség.

Motor, spinning, takarítás

Szombathelyi TV, 2013.11.08.

Ha egy apró termetű Szöszi fehér motoron száguld a városban, akkor az csakis Csonka Szilvia lehet, aki mostanában spiningre jár, és szeret takarítani. Többek között erről is szó esett a Hétvége magazin Színészportréjában (02.15-től).

„Nem látott még radiátort?” - Színházszerda Koltai Róberttel és Kertész Péterrel

Vaskarika, 2013.11.07.

A Színházszerda november 6-i előadásán Trokán Péter kérdezte Füst Milán: Máli néni című előadásának rendezőjét, Koltai Róbertet, valamint Kertész Péter vendégművészt.

Angyali energiák - Kövi Szabolcs lemezbemutató koncertje a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2013.11.06.

Születésünktől a halálunkig elkísérnek bennünket a mellénk rendelt védőangyalok. Milyen lehet az életük, milyenek lehetnek az érzéseik, gondolataik, miközben vigyáznak ránk?