Csattanók, cuppanók - Cudar világ a Weöres Sándor Színházban

Alon, 2014.02.08.

A Cudar világ polgárpukkasztó és harsány darab. Egy 21. századi kábítószeres mese, ami nevettet és kiüt a mindennapokból. Czukor Balázs rendezett a Weöres Sándor Színházban.

Cudar ez a világ

Szombathelyi7, 2014.02.07.

Cudar világ uralkodik a Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében. A nő keveredik a férfival, a komolyzene a rock slágerrel, a humor a groteszkkel, az égi a földivel, a tornacipő a kalappal, a whisky a vodkával.

Most akkor cintányér vagy Tankcsapda? - Welcome Mágnás Miska

Nyugat, 2014.02.07.

Izgatott, mit lehet kezdeni ezzel az operettes nagyúri csinnadrattával, Czukor Balázs rendezésében. Vegyesek az érzelmeim.

Czukor, a korlát(hy)döntögető – Cudar világ a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2014.02.07.

Szeretnénk szép, idilli világban élni, olyan helyen, ahol vágyaink teljesülnek, ahol a mások érdekeit is figyelembe veszik, ahol mindenki olyan, amilyennek mutatja magát, nincs képmutatás, törtetés.

Modern szemléletű darab született a Weöres Sándor Színházban

SZTV, 2014.02.05.

Czukor Balázs Cudar világa a Mágnás Miska operett nyomán készült. A mű jelen korunk problémáit elemzi, nevettető és megdöbbentő stílusban.

Nyakunkon a Cudar világ

Vas Népe, 2014.02.05.

Az egészen biztos, hogy Mágnás Miska – Vas megyei gyerek, de tényleg! – is tiszteletét teszi a péntek esti premieren az Akacs Mihály utca 7-ben.

Illat, szín, vonal, forma a WSSz-aulában

Vas Népe, 2014.02.04.

A WS Színházban minden premierhez jár egy kiállítás. Hasonló jó szokásra máshol nincs példa, Béres Attila legalábbis nem tud róla: az Illatszertár rendezője nyitotta meg az aulában a 11. Irokéz-tárlatot.

Mit Rózának hívunk, bárhogy nevezzük is…- Illatszertár a Weöres Sándor Színházban

Alon, 2014.02.01.

Kombinált ajándékdoboz ez a darab. Egy csilingelő, porcukros hógömb, amit néha jól össze kell rázni, hogy meginduljon benne a hóesés. Béres Attila újra a Weöres Sándor Színházban rendezett.

Illatok, imák, szerelmek

Szombathelyi7, 2014.02.01.

Ahogy az ékszerdoboz dalra fakad a tető felhajtása után, úgy kelnek életre a színészek és e kedves, ismerős mese. Béres Attila nem először rendez Szombathelyen, és nem először viszi színpadra László Miklós: Illatszertár című 1937-es vígjátékát.

Jordánék a szerelem és az illatok hálójában

Nyugat, 2014.02.01.

Minden idők egyik legsikeresebb, Hollywoodot is megjárt magyar sztorija, az Illatszertár már kinyitott a szombathelyi színházban. Beleszagoltunk.

Az ellenségem a szerelmem – Illatszertár a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2014.01.31.

A színészek pontosan érzik szerepeiket, ragyogóan jelenítik meg a kisember mindennapos tépelődéseit a világválság közepette. A rendező élethűen adja vissza a békebeli belvárosi üzlet hangulatát, a karakterek a helyükön vannak, önmagukra találtak.

Illatszertárba csábít László Miklós vígjátéka

SZTV, 2014.01.29.

Karácsony előtt játszódó, 30-as évekbeli, László Miklós vígjáték a Weöres Sándor Színház repertoárjának következő darabja. A mű egy elegáns Váci utcai illatszertárba repít, ahol kifogástalan modorral és fanyar humorral várják a vásárlókat az alkalmazottak.

Az Illatszertár a WS Színházban

Vas Népe, 2014.01.29.

Béres Attila nagy varázsló: havat is rendelt az Illatszertár című bűvös-bájos karácsonyi mese bemutatójához. Premier pénteken este 7-kor a Weöres Sándor Színház nagyszínpadán.

Kiss Mari/Máli néni tanodája

Teremtuccse, 2014.01.29.

Kiss Mari indította-indítja útjára, segítője Füst Milán író, költő, Koltai Róbert rendező, Jordán Tamás direktor és gárdája, kiapadhatatlan tárháza pedig, maga az élet. Nevezzük csak így, egyszerűen: Kiss Mari/Máli néni tanodája.

Illatszertár - az egész világ (Weöres Sándor Színház)

Teremtuccse, 2014.01.29.

Pőrére vetkőzni, megmártózni a lét vízében. Valami ősi ösztön, vágy által vezérelve. Hiszen lényünk háromnegyed része víz; de vajon kiben, milyen e folyadék összetétele, megoszlása-elhelyezkedése?

A Sóska, sült krumplival kezdett Szombathelyen

SZTV, 2014.01.24.

Tizennyolc éves koráig versenyszerűen vízilabdázott, nem szereti a havat, hosszú és kalandos az életútja, élő zsiráfokat gyűjt. - Bajomi Nagy Györgyöt látta vendégül Pezenhófer Brigitta a Hétvégében (01.38-tól).

Lévai, egy kritikus kérdező

Vas Népe, 2014.01.23.

A népszerű műsorvezető munkaköri kötelessége az olvasás. Ezúttal Cserna-Szabó András új könyvéről vezetett beszélgetést.

Pacalpörkölt a szív helyén

Vas Népe, 2014.01.23.

"Kezd összeállni valami 70-es évek beli szexfilm-hangulat, mondja Lévai Balázs a WSSz-stúdió félhomályában. Körbejár egy Szíved helyén épül már a halálcsillag-példány. Most ez a kötelező olvasmány.

A nő és a fogyókúra

SZTV, 2014.01.21.

A nők örökös pótcselekvéséről, a fogyókúrázásról is szó volt a Szombathely Ma című magazin Női vonalak januári adásában. Fekete Linda is megosztotta tapasztalatait, élményeit.

Szombathelyi: még a régi szülészeten született

SZTV, 2013.01.17.

Gitározott, együttese volt, érettségi után már tudta, hogy a színház az élete. Később 19 évet töltött a nyíregyházi színházban: Avass Attilát látta vendégül Perlaki Nóra (02.25-től).