Versmondás a Brenner iskolában

Szombathelyi Egyházmegye, 2011.12.09

A Brenner János Általános Iskola felsős diákjainak szokatlan élményben volt része az elmúlt hetekben. Nem mindennapi vendéget köszönthettek: a Weöres Sándor Színház igazgatója, Jordán Tamás látogatott el az osztályokba, és egy-egy magyaróra keretében verseket mondott a diákokkal.

Színházban keresik a mérnököket

delmagyar.hu, 2011.12.08.

Színházi előadással próbálják rávenni a fiatalokat, hogy mérnöknek tanuljanak. A darabot Szegeden is bemutatták Jordán Tamással és az elektromos robogóval a főszerepben.

A színen a két Nietzsche

Vas Népe, 2011.12.07.

Gesztusnak is szép, hogy éppen egy most már bátran Vas megyeinek mondható szerző, Szilárdi Béla drámája, A láma köpése szólalt meg elsőként felolvasószínházi formában a WSSz stúdiójában.

Állati jó buli volt

Frisss TV, 2011.12.05.

Állati jó bulira invitálta a Weöres Sándor színház és a Fekete István Állatvédő Egyesület a családokat a hétvégén. A színház aulájában volt bábszínház, verses mesemondás, állatsimogatás, rajz és ajándékkészítés. Az egyesületnek a gondozásában lévő állatok oltására, etetésére és a leendő menhely és a jelenlegi telephely fenntartására több mint 120 000 Ft. adomány gyűlt össze a rendezvényen.

Szeretemzene? - Hindi Fatima koncertje a Krúdy Klubban

Vaskarika, 2011.12.05.

Szeretsz, nem szeretsz című dalestjével melengette a Krúdy Klub közönségének szívét Hindi Fatima. Nekünk nem kérdés, szeretjük. A közönségnek sem: minden taps egy-egy kebelreölelés. De ki ne szeretne egy egzotikus, gyönyörű fiatal nőt? Korántsem ez a kérdés, sokkal inkább az, ő mit szeretne! Ezt boncolgatjuk, s eszmefuttatjuk meg hosszúpórázon agyunk.

A Fekete István Állatvédő Egyesület javára rendezett jótékonysági délutánt a színház

SZTV, 2011.12.05.

Ahogy ők mondták: Állati jó bulit tartottak, a bevételt pedig teljes mértékben az állatok javára ajánlották fel. A programok között szerepelt kutyás bemutató, valamint adventi készülődés és Mikulás meglepetés is, és természetesen az érdeklődők megismerhették az egyesület munkáját is.

Állati jó buli volt Szabó Győzővel

nyugat.hu, 2011.12.04.

Versíró és rajzpályázat, Frédi bácsi bábszínháza, vadászgörény-simogató - mindez a szombathelyi színházban.

Színházi előadással népszerűsítették a mérnöki életpályát

MiNap Online, 2011.11.30.

Művészi eszközökkel átadott élmények segítségével igyekszik a középiskolás korosztály körében népszerűsíteni a mérnöki-természettudományos pályákat és területeket a regionális innovációs ügynökségek és a Jordán Tamás által vezetett szombathelyi Weöres Sándor Színház.

Boldog fületésnapot - Színházszerda Szerémi Zoltánnal és Nagy Cilivel

Vaskarika, 2011.12.01.

November 30-án a Cafe Frei színpadán Szerémi Zoltánnal beszélgetett Nagy Cili. Főként a Weöres Sándor Színház öt hét alatt színpadra állított Chicago című zenés-táncos darabjának kulisszatitkaiba nyerhettek betekintést a színházrajongók.

Hangokból építünk katedrálist- rendhagyó irodalomóra Jordán Tamással

Westindex, 2011.11.28.

A Derkovits Gyula Általános Iskolában tartott ma reggel rendhagyó irodalomórát Jordán Tamás, színi direktor. A nyolcadikosok együtt mondták el azokat a verseket, amelyeket az idén tanulnak. A közös szavalást videón is megörökítettük!

Kis versmondás, nagy élmény

Vas Népe, 2011. 11. 28.

A nagy versmondás után itt van a kis versmondás: Jordán Tamás ezekben a hetekben iskoláról iskolára, pontosabban osztályról osztályra jár.

Csodálkozom, hogy élek

Vas Népe, 2011. 11. 28.

Ilyenkor megváltozik (ahogy Márai mondja) a térfogat, amelyben élünk: Jeles András ismét a Weöres Sándor Színházban rendez. Zarándokének-bemutató januárban.

A fáradhatatlan halhatatlan: Molnár Piroska számára a munka öröm

Vas Népe, 2011. 11. 27.

Hatvanhat évesen tizenkét produkcióban játszik, filmeket forgat, aztán ha van egy szabad estéje, beül egy színházba, hogy megnézze a kollégáit. Vagy éppen vonatra száll, hogy megtudja végre, milyen lett a szombathelyi színház. Molnár Piroskát Jordán Tamás igazgató és a Női Vállalkozó Klub tagjai faggatták a próbateremben.

Jordán Tamás igent mondott

Magyar Nemzet, 2011.11.26.

Hamarosan országos turnéra indul az a produkció, amelyet Mérnökszínház címmel a szombathelyi Weöres Sándor Színház az ország hét regionális innovációs ügynökségének közreműködésével hozott létre, és amelynek révén remélhetően egyre több diák kap majd kedvet a műszaki, mérnöki életpályához.

Amerikai álom: női szakasz

Vas Népe, 2011.11.19.

Körülbelül akkor, amikor Velma Kelly előadja az ügyvédjének, hogy majd milyen átélten pislog oda az esküdteknek - egy emelettel feljebb éppen szedelőzködik a tizenkét dühös ember. Már nem dühösek. Fönn lélektani dráma, lenn börtönmusical a Weöres Sándor Színházban.

Ölbe duplaszaltó – Chicago a Weöres Sándor Színházban

Vaskarika, 2011.11.19.

Végre egy vérbeli, hazugságokból szőtt, szatirikusságával a helyén találó, tisztességben és morálban a valóságot hűen fedő történet! A világ showbiznisz szemszögből, ahol a győzelemért minden megengedett, ahol a hírnév fakuló csillogása dönti nyomorba a lelkeket, és ahol csak az őszinte ember járhat pórul.

Amerikai álom: férfiszakasz

Vas Népe, 2011.11.19.

Szóval amikor Velma a WS Színház nagytermében a tárgyalására készül, fönn már szedelőzködik a tizenkét dühös ember.

Chá Chicago celebjei! (Kritika)

nyugat.hu, 2011.11.18.

Al Capone Chicagojában már azon se csodálkozol, ha kilövik alólad a nőt. Főpróba.

Átveszik az igazság helyét - Chicago Szombathelyen

szinhaz.hu, 2011.11.15.

1929. Chicago. Roxie Hart arról álmodik, hogy egy napon a revűsztár, Velma Kelly nyomaiba léphet. Ez sikerül is neki, a kettős gyilkossággal vádolt Velmát még a börtönbe is követi. A szombathelyi Weöres Sándor Színházban, Fekete Linda és Nagy Cili mesélik el a két nő küzdelmét egymással és önmagukkal, Keszég László rendezésében.