ugrás a tartalomra

Bérletvásárlás a következő évadra

2014. május 11.
Az évadra szóló és a Premier bérlet nyolc, az őszi és a tavaszi bérlet négy-négy előadást tartalmaz. Operett-őrület, bohózat, dráma, komikus történelmi tragédia, musical, tragédia, vígjáték a jövő évad repertoárja.

Változás történt bérletsorozatunkban: a 2014/2015-ös évadtól megszűnik a hétfői bérlet. Ez kizárólag a Bajor Gizi bérleteseket érinti. Az őszi és tavaszi bérlet együttes foglalására, illetve vásárlására is van mód.

Személyes foglalásnál kérjük, hozza magával jelenlegi bérletét! E-mailben történő foglalását minden esetben - e-mailben - visszaigazoljuk. Amennyiben visszaigazolásunk nem érkezik meg Önhöz, feltétlenül jelezze! (Előfordult, hogy nem kaptuk meg az elektronikus úton küldött foglalást, ez utólag okozott kellemetlenséget.)

 

A 2014/2015-ös évad bérletes előadásai:

2014 ősz

Nagyszínpad:

Eisemann Mihály-Szilágyi László: Én és a kisöcsém
Rendező: Koltai Róbert
A főbb szerepekben: Nagy Cili, Edvi Henrietta e.h., Koltai Róbert, Kálmánchelyi Zoltán, Orosz Róbert, Matusek Attila e.h., Németh Judit, Bajomi Nagy György

Georges Feydeau: A hülyéje
Rendező: Réthly Attila
A főbb szerepekben: Nagy Cili, Csonka Szilvia, Orosz Róbert, Trokán Péter, Fekete Linda, Balogh János, Horváth Ákos, Edvi Henrietta e.h., Vlahovics Edit


Márkus Emília terem:

Dosztojevszkij: A szelíd teremtés
Rendező: Ivo Krobot
Szereplők: Szabó Tibor, Csonka Szilvia

Pintér Béla-Darvas Benedek: Parasztopera
Rendező: Mohácsi János
A főbb szerepekben: Kiss Mari, Szabó Tibor, Szerémi Zoltán, Mertz Tibor, Bánfalvi Eszter, Sodró Eliza, Bajomi Nagy György, Hartai Petra e.h., Matusek Attila e.h.


2015 tavasz

Nagyszínpad:

Eugene O’Neill: Hosszú út az éjszakába
Rendező: Szabó Máté
A főbb szerepekben: Kiss Mari, Trokán Péter, Orosz Róbert, Kenderess Csaba e.h.

Neil Simon-Cy Coleman-Dorothy Fields: Sweet Charity
Rendező: Béres Attila
A főbb szerepekben: Nagy Cili, Fekete Linda, Németh Judit, Bálint Éva, Horváth Ákos, Jámbor Nándor e.h., Matusek Attila e.h.


Márkus Emília terem:

Székely Csaba: Vitéz Mihály
Rendező: Béres Attila
A főbb szerepekben: Bajomi Nagy György, Csonka Szilvia, Mertz Tibor, Szerémi Zoltán, Szabó Tibor, Sodró Eliza, Németh Judit, Kálmánchelyi Zoltán, Horváth Ákos, Matusek Attila e.h.

Victor Hugo: A király mulat
Rendező: Valló Péter
A főbb szerepekben: Jordán Tamás, Sodró Eliza, Kálmánchelyi Zoltán, Nagy Cili, Trokán Péter, Bálint Éva, Endrődy Krisztián, Orosz Róbert, Horváth Ákos, Edvi Henrietta e.h.

 

Várjuk továbbra is szeretettel a színház jegyirodájában:

9700 Szombathely, Király u. 11.
Telefon: 94/ 318-738
E-mail: jegy@wssz.hu

Augusztusi nyitva tartás: hétköznapokon 10 és 16 óra között.

Az e-mailekre csak munkanapokon (hétfőtől péntekig) 10 és 16 óra között áll módunkban válaszolni. Megértésüket köszönjük.

A diák- és nyugdíjas kedvezmények a bemutató előadások kivételével bármelyik napon igénybe vehetők a színház saját előadásaira.

Jegyfoglalás telefonon és e-mailben: 94/318-738, jegy@wssz.hu

Foglalt jegyek átvétele a helyszínen: az előadás kezdése előtt legkésőbb 30 perccel. Az át nem vett jegyeket a határidő lejárta után értékesítjük! Amennyiben foglalását töröltetni szeretné, kérjük, jelezze a 94/318-738-as telefonszámon vagy a jegy@wssz.hu e-mail címen.

A jegypénztár a színházban (Akacs M. u. 7.) az előadások kezdése előtt 60 perccel nyit.

Szent Márton kártya, SZÉP-kártya, Erzsébet utalvány (kultúra), Erzsébet utalvány (szabadidő), Erzsébet utalvány (ajándék), Sodexho utalvány (kultúra), Top Premium ajándékutalvány (EDENRED) és Ticket Culture & Sport utalvány (EDENRED) elfogadóhely!


A Szent Márton kártyával rendelkezőknek biztosított kedvezmények: 10 százalék kedvezmény az elővételben megvásárolt jegyekre, bérletekre.

A kedvezményt a Szent Márton kártya bemutatásával csak a kártya tulajdonosa veheti igénybe. A kártya kizárólag személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, diákigazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes. A kártya egy darab színházjegy, bérletvásárlás esetén egy darab bérlet kedvezményes vásárlására jogosít. A kedvezmény csak elővétel esetén, a színház Király utcai jegyirodájában érvényesíthető, az előadás előtt, helyszíni jegyvásárláskor nem. Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem érvényesíthető.

 

 

 

BÉRLETÁRAK


PREMIER BÉRLET - évadra váltható - 8 előadást tartalmaz
Ára
bemutató előadásokra 24.900 Ft
ŐSZI BÉRLET - 4 előadást tartalmaz
Ára
kedd esti, szerda esti, csütörtök esti és szombat délutáni előadásokra
9.500 Ft
péntek esti és szombat esti előadásokra
10.500 Ft
TAVASZI BÉRLET - 4 előadást tartalmaz
Ára
kedd esti, szerda esti, csütörtök esti és szombat délutáni előadásokra
9.500 Ft
péntek esti és szombat esti előadásokra
10.500 Ft
ÉVADRA SZÓLÓ BÉRLET - 8 előadást tartalmaz
Ára
kedd esti, szerda esti, csütörtök esti és szombat délutáni előadásokra
17.900 Ft
péntek esti és szombat esti előadásokra
19.900 Ft