ugrás a tartalomra

Filmes pályázat fiataloknak

2012. február 7.
A Weöres Sándor Színház az NymE Savaria Egyetemi Központ BTK Kommunikáció és Médiatudományi Tanszékkel együttműködésben videóklip pályázatot hirdet az egyetemi hallgatók és a középiskolai tanulók számára.

A pályázat célja:

A diákság és a színház viszonyának bemutatása. A pályaműveket a „Színház és én” tematikában kérjük elkészíteni. A filmnél műfaji megkötés nincs. Jelentkezni egyénileg, vagy alkotógárdaként egyaránt lehetséges. Egy pályázó legfeljebb 5 alkotást nyújthat be a pályázaton.

 

A pályaművek technikai paraméterei:

hossz: max. 60 mp

formátum: 4:3 képarány, minimum 800x600 pixel felbontás, tömörítés AVI

A filmnek hang nélkül is önálló alkotásnak kell lennie.

 

Meghosszabbított leadási határidő:

2012. április 20.

 

A pályaművek benyújtása:

A pályaműveket digitális adathordozón az Egyetem Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék irodájába kell eljuttatni (Szombathely, Berzsenyi tér 2. IV. emelet), 3 példányban zárt borítékban az alkotó megnevezésének, és a film címének megjelölésével. A borítékra kérjük ráírni: „A színház és én”, valamint egy jeligét (nyomtatott nagybetűkkel).

A pályázatra leadott műveket egy független szakmai zsűri értékeli. A pályaműveket 2012. május 9-én a Weöres Sándor Színházban a FESZTivál (Film Egyetem Színház Találkozás) keretében mutatjuk be. A legjobb 10 pályamű a fesztivált követően 30 napon keresztül a Színház külső homlokzatán elhelyezett LED falon bemutatásra kerül, valamint az alkotói díjazásban részesülnek.