Jegyiroda

Megújul a Jegyiroda - Új helyszínen a jegy-, és bérletárusítás

Kedves Nézőink, kedves Színházbarátok! A nyár javában tombol, de mi gőzerővel készülünk az új évadra, s természetesen az idei Karneválszínházra. Király utcai Jegyirodánk is megújul.

Goldoni: A főnök meg én meg a főnök, rendező: Réthly Attila

 

Jelenleg még fúrunk-faragunk, épülünk-szépülünk, festünk, rendezkedünk. Az új iroda bemutatójára egy kicsit várni kell, javában zajlik a „próbafolyamat”.
Ezért augusztus 5-től a Weöres Sándor Színház Akacs Mihály utcai épületébe térhetnek be jegyeket és bérleteket foglalni, átvenni, vásárolni vagy csak egy jót beszélgetni közönségszervezőinkkel.
Nyitvatartás: hétköznapokon 10 órától 16 óráig
Telefonszámunk és e-mail címünk változatlan:
94/318-738
jegy@wssz.hu
Várjuk Önöket szeretettel, tartsanak velünk a következő évadban is!

 

A jegyiroda nyári nyitvatartása: június 15-től július 31-ig zárva tart

Nyitás: augusztus 5-én 10 órakor

Augusztusi nyitvatartás: 5-től 31-ig hétköznapokon 10 órától 16 óráig

Szeptember 2-tól már nem a nyári nyitvatartási rend érvényes: hétköznapokon 9 órától 17 óráig tart nyitva a jegyiroda.

Az e-mailekre csak munkanapokon (hétfőtől péntekig) áll módunkban válaszolni. Megértésüket köszönjük.

 

 

Weöres Sándor Színház jegyiroda

9700 Szombathely, Király u. 11.
tel.: 94/318-738
email: jegy@wssz.hu

 

Jegyfoglalás telefonon és e-mailben: 94/318-738,

Foglalt jegyek átvétele a helyszínen: az előadás kezdése előtt legkésőbb 30 perccel. Az át nem vett jegyeket a határidő lejárta után értékesítjük! Amennyiben foglalását töröltetni szeretné, kérjük, jelezze a 94/318-738-as telefonszámon vagy a e-mail címen.

A jegypénztár a színházban (Akacs M. u. 7.) az előadások kezdése előtt 60 perccel nyit.

WSSz ajándékutalvány, SZÉP-kártya (szabadidő), Erzsébet utalvány (kultúra), Erzsébet utalvány (ajándék), Multipay Cafeteria, OTP Cafeteria elfogadóhely!

A Szent Márton kártyával rendelkezőknek biztosított kedvezmények: a színház saját előadásaira 10 százalék kedvezmény az elővételben megvásárolt jegyekre, bérletekre.

A diákjegyre és a nyugdíjas jegyre vonatkozó kedvezmények más kedvezménnyel nem összevonhatóak. (A Szent Márton-kártya nem érvényes.)

A kedvezményt a Szent Márton kártya bemutatásával csak a tulajdonosa veheti igénybe, kizárólag személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, lakcím-kártyával vagy útlevéllel együtt érvényes. A Szent Márton kártya nem átruházható, azt és az általa nyújtott kedvezményeket kizárólag tulajdonosa érvényesítheti.

A kártya egy darab színházjegy, bérletvásárlás esetén egy darab bérlet kedvezményes vásárlására jogosít. A kedvezmény csak elővétel esetén, a színház Király utcai jegyirodájában érvényesíthető, az előadás előtt, helyszíni jegyvásárláskor nem. Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem érvényesíthető. Bérletajándékozás esetén, ha a megajándékozottnak nincs Szent Márton kártyája, a kedvezmény nem érvényesíthető.

Amennyiben Szent Márton kártyával vásárolt jegyet, úgy kérjük, az előadásra is hozza magával kártyáját. A színházban nézőtéri munkatársaink ezt kérik és ellenőrzik.

 

Az ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ itt olvasható!

A jegy - és bérletárak itt olvashatók!

 

Jegyvisszaváltás:

Megvásárolt jegyet nem váltunk vissza, visszaváltani kizárólag műsorváltozás vagy előadás elmaradása esetén áll módunkban. Arra van lehetőség, hogy a már megvásárolt jegyet más időpontra cseréljük, de az előadás napjától számított 3 napon belül már cserére sincs mód!

Amennyiben az adott előadásra későbbi időpontot nem tudunk felajánlani, a jegy értékében a színház saját ajándékutalványát adjuk. (Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy évig beváltható.)

Amennyiben az előadás elmarad, úgy a személyesen megváltott jegyeket az elmaradt előadást követő nyolc munkanapon belül váltjuk vissza a színház jegyirodájában: Szombathely, Király u. 11.

Az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. váltja vissza.

A néző késése, vagy egyéb okból történő távolmaradása esetén a jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

 

Bérletes időpont cseréje:

A 2019/2020-as évadban a bérletes előadás időpontját az őszi bérletben és a tavaszi bérletben is egy-egy alkalommal továbbra is díjtalanul cserélheti más időpontra a bérlettulajdonos. Minden további cserére adminisztrációs díjat számítunk fel, melynek összege 300 Ft/bérlet.

Premier bérletet két alkalommal lehet díjtalanul cserélni.

Az időpont cseréjére a Jegyirodában (Király u. 11.) személyesen van lehetőség.

Minden cserélni kívánt bérletet, kérjük, hozzon magával!

Bérletet cserélni a bérletes időpont előtti 3 napig lehet, 3 napon belül már nem.

Nyitva tartás: hétköznapokon 9 órától 17 óráig

 

 

A karneválszínházi esőnapi tájékoztató itt olvasható!

Rossz idő esetén az előadás kezdésével 60 percet várunk. Amennyiben 60 perc elteltével sem lehet kezdeni, úgy az előadás elmarad, a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek. Az esőnap dátuma a jegyen is olvasható. Amennyiben az elmaradt előadást rossz idő miatt az esőnapon sem tudjuk megtartani, a jegyeket visszaváltjuk. Erre a helyszínen nincs lehetőség, azok az előadást követő 8 munkanapon belül a színház jegyirodájában nyitvatartási időben válthatók vissza.

Amennyiben az előadás legalább felét (50 percet) lejátszottuk, és eső miatt ezt követően félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

Az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. váltja vissza.

Támogatók