ugrás a tartalomra

Nagy Cili-2012.10.04.

2012. október 5.
Úgy tűnik ez nem lesz könnyebb. Zumba ide vagy oda. Újabb kudarc. Holnap inkább meg sem kísérlem. Nem vagyok sportember be kell, hogy lássam.

De ettől függetlenül, ma is hasznos tagja voltam a társadalomnak. Hogy miben? Hát nem a Zumbában, de higgyétek el, nagyon hasznos volt megnézni azt a rajzfilmet délután... Jobb hangulatom lett tőle.
Hogy rossz kedvem lett volna előtte? Neeem, csak inkább punnyadt voltam.
Na de félre ezzel!
Ezúton szeretném megkövetni tisztelt kollegámat, nagyra becsült színésztársunkat, hogy a nevét rosszul írtam le az első bejegyzésemben. Most büntetésképpen leírom helyesen. Tízszer.
Endrődy Krisztián, Endrődy Krisztián, Endrődy Krisztián, Endrődy Krisztián, Endrődy Krisztián, Endrődy Krisztián, Endrődy Krisztián, Endrődy Krisztián, Endrődy Krisztián, Endrődy Krisztián, Endrődy Krisztián. Hopp 11 lett. Sebaj.
Ma előadás után végre összeolvastuk a Bábelnát. Vehetjük úgy, hogy megtettük az első lépést. Persze még sok lépés van hátra, de ez már megvan.
Nem akarnék itt belekezdeni, hogy mennyire nem tudjuk még, hogy mikor is tudjuk bemutatni, de ha van valakinek kölcsön egy alig használt időgépe, amivel azt a kis szabadidőt, amink van, sokszorosíthatnánk, azt megköszönném.
Mit is írjak még? Ja! Itthon a nappaliban olvastunk, és a cicák nagyon kedvesen hallgatták mindezt, bár a Prézli időnként megpróbált közbeszólni, nem sok sikerrel.
Holnap, azaz ma, Szigorúan ellenőrzött vonatok bemutató. Egy nagy kalappal az egész csapatnak!
Jó éjt nekem. És mindenkinek szép napot holnapra/mára!

 

 

Előző bejegyzés:

Nagy Cili-2012.10.03.