Képek az Útirajzok sorozatból

Bakucz András okleveles építész tervező művész kiállítása nyílik a Hosszú út az éjszakába bemutatója előtt a Weöres Sándor Színház aulájában.

Színházszerda

Február 4-én 17 órakor

Székely Csaba: Vitéz Mihály című komikus történelmi tragédiájáról Bajomi-Nagy György beszélget Béres Attila rendezővel. A mű a Weöres Sándor Színház által 2013-ban meghirdetett drámapályázat díjnyertes alkotása.

…VAGY NEM LENNI - A magyar holokauszt színházi áldozatai

Megtekinthető: február 5-ig

A Magyar Színházi Társaság, az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet illetve a Nonprofit Társadalomkutató Egyesület közös kiállítása a Weöres Sándor Színházban látható.

Márkus Emília emlékezete

állandó kiállítás

A kiállításon bemutatott archív színházi plakátok, tervrajzok, dokumentumok és fényképek a Vas Megyei Levéltár, a Vas Megyei Múzeumok Igazgatósága Savaria Múzeum és az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet gyűjteményében található eredeti példányainak másolatai.

Emlékek a 200 éves szombathelyi magyar nyelvű hivatásos színjátszás történetéből

állandó kiállítás

A kiállításon bemutatott archív tervrajzok, dokumentumok és fényképek a Vas Megyei Levéltár, a Vas Megyei Múzeumok Igazgatósága Savaria Múzeum és az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet gyűjteményében található eredeti példányainak másolatai.