Császárok napja - A hitszegő barát - Clodius Albinus

Albinus feltűnően jó kapcsolatot ápolt a római előkelőkkel, köztük is a női nem képviselőivel. Népszerű hadvezérnek tűnt a Brit szigeteken állomásozó legiók körében is.

Magánszféra - kiállítás

Március 6-án 17 órakor

Benedek Noémi, Foky Éva és Horváth Kinga képzőművészek kiállítása nyílik Magánszféra címmel a színház aulájában. A közös bemutatkozást Nagy Anna esztéta nyitja meg.

Kötelező olvasmány - Szabó T. Anna: Törésteszt

Március 7-én 18 órakor

Szabó T. Anna első felnőtteknek szóló prózakötete a Törésteszt. Novellái kíméletlenül és együtt érzően szólnak a magányról, a párkapcsolatok szívszorító hidegháborújáról, a szenvedélyről és a szeretetről.

Meseautó - zenés utazás négy tételben

Március 12-én és 26-án 18 órakor

Szabó Tibor és zenekara koncertje, - mint ahogy azt az alcím is mutatja -, zenés utazásra invitálja az érdeklődőt. A műsor többnyire a 20. század első felének nemzetközi dalterméséből ad ízelítőt négy tételben.

karamazov

Március 20-án 19 órakor

F.M Dosztojevszkij regénye alapján írta: Faragó Zsuzsa, Laboda Kornél és az előadásban játszó színészek. A Füge Produkció és a MU Színház közös játéka.

Miért szép? - Németh János szobrászművésszel

Március 28-án 18 órakor

A Weöres Sándor Színház Miért szép? című Thea-tér programján a képzőművészet, az irodalom és a zene találkozik. Házigazdák: Oroszy Csaba, Jordán Tamás, Mérei Tamás.

Márkus Emília emlékezete

állandó kiállítás

A kiállításon bemutatott archív színházi plakátok, tervrajzok, dokumentumok és fényképek a Vas Megyei Levéltár, a Vas Megyei Múzeumok Igazgatósága Savaria Múzeum és az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet gyűjteményében található eredeti példányainak másolatai.

Emlékek a 200 éves szombathelyi magyar nyelvű hivatásos színjátszás történetéből

állandó kiállítás

A kiállításon bemutatott archív tervrajzok, dokumentumok és fényképek a Vas Megyei Levéltár, a Vas Megyei Múzeumok Igazgatósága Savaria Múzeum és az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet gyűjteményében található eredeti példányainak másolatai.