ugrás a tartalomra

Holdbeli csónakos díjazottak 2021-2022-es évad

2022. május 30.
A Holdbeli csónakos díjátadó gálaműsor keretében adta át színházunk idén a legrangosabb szakmai elismeréseit. Jordán Tamás színházalapítónk a társulat örökös tagja lett. Az évad legjobb színésze elismerést Major Erik érdemelte ki. A legjobb háttérdolgozó Horváth Viktória kellékes lett. A közönségdíjat Jámbor Nándor vihette haza.
Az Isis Big Band szolgáltatta a muzsikát a vasárnapi gálaműsoron, mely A teljesség felé összművészeti fesztivál záróeseménye volt. A társulat tagjai énekeltek, paródiát adtak elő, prózában és táncban is színre léptek a díjátadások között. Érzelmekkel teli, nagyszerű este volt.

Holdbeli csónakos díjazottak 2022-ben:


Holdbeli csónakos-díj – az évad legjobb színésze MAJOR ERIK  
A díj évente a Weöres Sándor Színház legkiválóbb színészi teljesítményéért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: az adott évadban nyújtott kiemelkedő művészeti teljesítmény. A kisplasztikával, aranykitűzővel és pénzjutalommal járó díjat a gálaműsor támogatói: Mándli Péter, a BPW-Hungária Kft. ügyvezető igazgatója és Németh József, az OTP Bank NyRT. Észak-dunántúli Régió régióvezetője adták át. 


Holdbeli csónakos-díj – az évad legjobb háttér dolgozója HORVÁTH VIKTÓRIA, kellékes  
A díj évente a Weöres Sándor Színház legkiválóbb szakmai teljesítményéért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: az adott évadban a színház érdekében, annak bármely munkaterületén kifejtett kimagasló tevékenység. A kisplasztikával, aranykitűzővel és pénzjutalommal járó díjat a gálaműsor támogatói, Mándli Péter – BPW-Hungária Kft., ügyvezető igazgatója és Németh József – OTP Bank NyRT., Észak-dunántúli Régió régióvezetője adták át.

Holdbeli csónakos – közönségdíjas JÁMBOR NÁNDOR

A díj évente a Weöres Sándor Színház közönsége által megszavazott legkiválóbb színészi teljesítményéért jár. A díj odaítélésének főbb kritériuma: az adott évadban nyújtott kiemelkedő művészeti teljesítmény. Az oklevéllel és pénzjutalommal járó elismerést a gála támogatója, Kovács Tamás – Falco Zrt., PR vezetője adta át. 

A Weöres Sándor Színház – örökös tagja lett JORDÁN TAMÁS A színház megalapításáért végzett áldozatos munkájáért, a színház történetének első tizenhárom évében nyújtott kimagasló és értékteremtő igazgatói valamint művészi munkásságáért örökös tagságot adományoz a Weöres Sándor Színház alapítóigazgatójának.

Szívből gratulálunk!