ugrás a tartalomra

Kepes András: Két macska voltam – könyvbemutató

premier: 2023. november 19.
Kepes András idén ünnepli 75. születésnapját, kereken 50 éve van a pályán. Ebben a különleges évben jelent meg új regénye, a Két macska voltam. Szombathelyen, a Weöres Sándor Színházban lesz a könyvbemutatója.

KEPES ANDRÁS: KÉT MACSKA VOLTAM – KÖNYVBEMUTATÓ

könyvbemutató

Kepes András új könyvében a hetvenes években egy apa a családjával egy vidéki tanyára költözik abban a hitben, hogy maga mögött hagyhatja a diktatúrát, ám új élet helyett a saját poklát teremti újra.

Legidősebb fia, György, az apai nyomás és önkény elől menekülve a rendszerváltás idején visszatér Budapestre, ahol rendőrként a bűn és a tisztesség között ingadozva saját élete után is nyomoz. Választás elé kerül, mit kezdjen a múlt hazugságaival, amelyek a környezetében tönkretették a szülő-gyerek kapcsolatot, a szerelmet és a barátságot. Egy ponton azt a döntést hozza, hogy saját kezébe veszi a sorsát…
Kepes András / openbooks

A Két macska voltam egy lélektani krimiket idéző sorsregény egy olyan korban, amelyben a történelmi és emberi traumák nyomán kiveszőben van a mindennapokból az erkölcs és az emberség.
A szerző kötetei kedvezményesen vásárolhatóak meg a könyvbemutató idején a Weöres Sándor Színházban. 
Az esemény után Kepes András dedikál is! Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.