ugrás a tartalomra

A dzsungel könyve első castingján

2013. szeptember 10.
Nem volt hiány temperamentumos, energikus táncosokból a keddi castingon: A dzsungel könyve című előadás tavaszi bemutatójához keresett a rendező Horgas Ádám és a koreográfus Bodor Johanna szereplőket.

Tavasszal láthatja a bérletes közönség a Nagyszínpadon Dés László-Geszti Péter-Békés Pál: A dzsungel könyve című produkcióját, amelyet Horgas Ádám rendez. A főbb szerepekben Balogh János, Mertz Tibor, Nagy Cili, Németh Judit, Fekete Linda, Endrődy Krisztián, Kelemen Zoltán, Szabó Tibor és Varga Dóra látható.

A zenés-táncos előadáson a táncosok szerepe nem elhanyagolható, így szeptember 10-ére castingot írt ki a színház. Az egésznapos válogatáson sokan próbára tették magukat, de csak a legjobbak kerülhettek be.

Horgas Ádám elmondta, hogy a táncosok elsősorban állatokat fognak alakítani. Nagyon energikus táncosok szükségesek, olyanok, akik színészek is, a jelenlétük mérvadó a színpadon.

- Ez az előadás nem csak táncos tudást igényel, nem klasszikus módon kell tudni táncolni, hanem elementáris, zsigerből jövő energiát kell teremteni. Nagyon sok lesz a gyorsöltözés, változnak a képek: hol farkast, hol majmot, hol a keselyűk társaságához tartozó állatot kell alakítani. Izgalmas feladat, senki nem fog unatkozni, sok lesz a munka, de megtérül, mert ez a produkció szinte mindig sikeres. - tette hozzá Bodor Johanna.

 

 

 

 

Vonatkozó cikk:

Táncos-válogatást tartottak a Weöres Sándor Színházban

A 2013/2014-es évadról

Jegy- és bérletárak