ugrás a tartalomra

Legyen mindig telt ház!

2023. június 12.
Együttműködik a jövőben a Falco KC Szombathely és a Weöres Sándor Színház. Első lépésként a színház előadás fotóiból nyílt tárlat az Aréna Savariában.
2 évad távolság - Arena Savaria / Hornyák Emőke

-Legyen mindig telt ház! szlogennel együttműködést kötött csapatunk a Weöres Sándor Színházzal. A telt ház mindannyiunk életében kiemelt cél, ezért is esett erre a mondatra a választásunk- mondta Gráczer György, ügyvezető az együttműködést bejelentő keddi sajtótájékoztatón. Célunk elsősorban az, hogy szombathelyi csapatként és intézményként az összefogásra hívjuk fel a figyelmet! Hisszük, hogy együtt erősebbek vagyunk és a támogató közeg inspirálhatja mindkét intézmény életét. Első alkalommal egy színházi előadásokból összeállított kiállítást rendeztünk be itt az emeleti folyosó végén, egy eddig kihasználatlan falfelület telt meg élettel. Reméljük, hogy szurkolóink megállnak és a meccsek előtt vagy a szünetben egy plusz élménnyel gazdagodnak.

-Nagy örömünkre szolgál, hogy a magyar bajnok és sporttörténelmet írva a Bajnokok Ligája 16 csapata közé jutott Falcoval együttműködést kötöttünk.-mondta Szabó Tibor, színházigazgató. Elsősorban azt reméljük, hogy a közösen szervezett programjaink a mi nézőink és a kosárlabda szurkolók számára is plusz élményt és értéket képviselnek majd. Egy évre tervezünk előre, ha a műsorrend engedi jövünk a mérkőzésekre szurkolni, és a kosárlabda csapat érkezik hozzánk előadásokat nézni. Közös kreatív anyagokkal és megjelenésekkel szeretnénk az együttműködést élettel megtölteni, erre az első példa a 2 évad távolság című fotókiállítás, amely színházunk előző két évadának képeiből egy válogatás. A fotókat Mészáros Zsolt, színházunk fotósa készítette.

Tóth Kálmán, sportbizottsági elnök vezette a sajtótájékoztatót, amelyen tiszteletét tette a város két elöljárója is. László Győző sportért felelős alpolgármester kiemelte, hogy a szombathelyiek sokféle érték közül választhatnak legyen szó sportról vagy kultúráról, ezeket a lehetőségeket érdemes kihasználni. Horváth Soma kultúráért felelős alpolgármester aláhúzta, legyen ez a példaértékű együttműködés hosszú életű, mert az mindannyiunk javát szolgálja.