ugrás a tartalomra

Szavazzon: ki kapja a díjat!

2014. szeptember 12.
A színházat támogató Opel Szentgotthárd Kft. jóvoltából idén – a színház születésnapján – is lesz Holdbeli csónakos-Opel különdíj, amelyet a nézők szavazatai alapján egy színész kap meg.

A színház munkáját odaadóan támogató szenátusnak köszönhetően évente – a színház születésnapján – egy színész és a technikai személyzet egy tagja veheti át a Holdbeli csónakos-díjat. Így lesz ez ebben az évadban is.

Tavaly azonban a színházat támogató Opel Szentgotthárd Kft. is felajánlást tett, megalapította a Holdbeli csónakos-Opel különdíjat. A két hétre szóló autóhasználatot - tele tankkal -, ajándékcsomaggal és oklevéllel – évente egy színész érdemli ki. Arról, hogy kit illet 2014-ben ez az elismerés, online-szavazás dönt: a közönség voksai alapján dől el, ki a jutalmazott a 2013/2014-es évad munkája alapján.

Minden kedves színházbarátot arra biztatunk, hogy vegyen részt a Holdbeli csónakos-Opel különdíj internetes szavazásán: ezen a módon is járuljon hozzá ahhoz, hogy kedvencének elismerésben legyen része.