ugrás a tartalomra

Unger Tünde-2012.12.08.

2012. december 8.
Kedves N! Nagy örömmel jelenthetem, hogy a K2 meghódításához minden felszerelés a birtokomban van. Azaz a Hemzsegő szívek szövegkönyve immár a kezünkben, a koreográfiák és zenék csatarendbe álltak, már csak be kell vegyék magukat a szereplők emlékezetébe.

Tegnap és ma elhatároztam, hogy befejezem és megírom a hiányzó jeleneteket és mire elkezdett hullani a hó, már fiókban volt az egész.

Az én kedves főszereplőim Christopher Walrus, a figyelmesség mintaképe, és Peter de Bogat, maga a nevetés, nem beszélve Sebastian Psalm barátomról, aki humorbonbonjaival minden jelenlévőt jókedvre derített, ők megadták azt a nyugalmat, mi szerint aki megnézi majd ezt az előadást, nem fog bennünk csalódni. Az egyetemisták nagyon tehetségesek. Mercedes Stimulus képzőművészeti vezetőnk rajzaiból kiállítást fogunk rendezni, mert ott a helyük.

Tehát itt a kezdet!

De minden kezdet egy vég is egyben. Holnap beszerelik hozzánk a telefont és be kell vallanom, ahogy magamat ismerem, nem fogok már nagyon írni Neked. Inkább felhívlak mindennap.

Ha addig nem beszélünk, ne feledd! Január 4. 19 óra: Hemzsegő szívek bemutató.

Szeretettel és a viszontlátás reményében,

Lady Elf Głodny

 

 

 

Előző bejegyzés:

Unger Tünde-2012.12.07.