ugrás a tartalomra

Alberti Zsófi-2012.10.16.

2012. október 17.
Anya, aki újságíró, azt mondta, nem volt elég zsófis a tegnapi blog, sokkal lazábbnak kell lenni. Ákosnak tetszett, de szerinte túlírtam. "Nem hosszú volt, hanem túl volt írva". Vlahócska szerint pedig akik eddig szerettek engem, ezután is fognak...
Szóval itt vagyok. Újra a nappaliban, fél éjfél. Chicago felújító, próbaszünet, este próba, mint előadás. Sokat nevettem ma. Végre újra együtt a kettes öltöző (Vlahócska, Szilvi és én)! Így öltözünk hárman, de mivel mindig egyszerre két produkció próbál, sokszor elszakítanak minket egymástól. :) A Chicagóban viszont együtt vagyunk. Plusz Gyöngyike, aki a kettes öltöző kedvenc öltöztetője! Ilyenkor sztorizunk, sminktippeket adunk-veszünk és nevetünk jó sokat. Sajnos nem szabad erről sokkal többet írnom, hiszen az öltözőben elhangzó történeteknek a többsége titkos. A lényeg, hogy jól vagyunk mind. Mindenki szerelemben, akkor meg nagy baj nem lehet.

Közben a tizenkét dühös emberünknek még közönségük is volt. Tamás azt mondta az előadás után, hogy tényleg nagyon jó volt; hogy szerinte egy csomóan látták már korábban, és újra eljöttek; ennyit soha nem nevettek a nézők; és hogy nyugodtan megírhatom, hogy a Kulka is jól érzi magát nálunk. Mertz Tibi azt mondta, hogy szereti, ha beugrik valaki, mert mindig felfrissül tőle az előadás. (Ennek külön örültem, mert nekem is lesz jelenetem vele a Szentivánéjiban.) Krisz nem túl bőbeszédű, úgyhogy biztos, hogy jó kis este volt. A két próba között aludtam - nem igazán volt más választásom -, mert tegnap végül nagyon sokáig fent maradtunk.

Az eső esett egész nap. Én szeretem, mert amikor fölvettek a Színműre, akkor is esett, és a Gálffi azt mondta, hogy nekünk az eső hozott szerencsét. Én meg elhiszem, ha valaki azt mondja, hogy valamiért szerencsém van. A góltotón nem nyertem, 2-1-re fogadtam, de 3-1-re lett a vége. A meccseket nem nézem, csak tippelek, hátha...

Holnap megyek a Szerémivel a Café Freibe beszélgetni. Az se igazán az én műfajom, de Zoli megnyugtatott, amikor azt mondta, hogy ő nem izgul, mert elhatározta, hogy mindenre egy szóval fog válaszolni, kérdezgessem nyugodtan. Remélem, viccelt. Amúgy a holnapi nap is a Chicagóé lesz, plusz reggel zumba! Mára ennyi. Holnap!
(Anya, hívj föl, ha elolvastad!)
Előző bejegyzés: