ugrás a tartalomra

Alberti Zsófi-2012.10.17.

2012. október 17.
Nyomom magamba a Milkát, de azt hiszem ihlet helyett egyszerűen cukorsokkot kaptam. Egy órája nem írtam semmit, pedig a nappaliban vagyok, Bruttó a kanapén, Krisz mellettem, laptop az ölemben... Engedjétek meg, hogy ma csak úgy lepörgessem ezt a napot címszavakban. mert elfáradtam. Íme.

Jó nap volt, csak nagyon álmos lettem a végére. Zumbáztam reggel, aztán Chicagót próbáltunk. Itt volt a Keszég, örültünk is neki, dumáltunk is vele, még megbeszélést is tartott az előadás után. Szerémivel voltam a Café Freiben Színházszerdán. Beszélgettünk, és Zoli zenélt sokat. Aztán be a színházba, előadás. Eljött négy csajszi a gencsapáti otthonból megnézni a Chicagót. Örültünk nekik nagyon. Most meg itthon. Krisz lefuttatta a csodakutyát rendesen, úgyhogy már ő is alszik. Aludnom kell nekem is. Nincs mit tenni. Meg kell, hogy értsetek.

Ja, reklám: Szavazzatok a nyugat.hu-n Balogh Janira és Lívire, hogy ők legyenek az év álompárja! Lívia, János - így találjátok meg őket. Jó lenne, ha nyernének, megérdemelnék, mert szépek is meg jófejek is. Hajrá! 10 pont!!!

Most már tényleg búcsúzom. Nem félek, mert holnap is lesz alkalmam pótolni a hiányérzetet... Szeretettel ölel, Lenor.

 

 

 

 

Előző bejegyzés:

Alberti Zsófi-2012.10.16.