ugrás a tartalomra

Unger Tünde-2012.12.05.

2012. december 4.
Kedves N! Elnézésedet kérem késői üzenetemért, hiszen Tőled postafordultával megérkezett válaszod, míg én várattalak levelemmel.

Először is tisztázni szeretném Veled ezt a kínos félreértést! Semmiképp sem szerettelek volna kioktatni, sőt mi több, nagyra becsülöm tájékozottságod, és remélem, egy napon lépést tarthatok majd Veled e téren. De Neked is elkerülhetik a figyelmedet bizonyos események szándékosan vagy véletlen, ki tudja, természetesen csak a nagy távolság miatt. Remélem, dühöd irányomban már elszállt a nyugati széllel, de ha mégsem, békejobbom helyett fogadd el e sertés jobb első végtagját, amit Thomas fog átadni Neked a levelemmel együtt. Kiváló szakácsnődnek üzenem, bár biztos tisztában vele, kiváló kocsonya főzhető belőle! Nem hinném, hogy bármi baja esne, míg odaér, ismerve az időjárási viszonyokat, amik ilyenkor Nálatok uralkodnak.

A casting sajnos minden reményünket alulmúlta. De, nem csüggedünk, hiszen a dolgok hullámtermészetükből adódóan nem mehetnek mindig ugyanolyan jól (mint pl. a mai dolgozatom.....hát "Figyelj!" örülök a kettesnek!). A Fúzió indulásakor rengeteg értékes embert ismertem meg, akikből csak úgy omlottak az értékek, a szó jó értelmében vett "neveletlen" tehetség, és a lelkesedés. Meg kell említenem Richard Cobbler és Christopher Walrus duóját, akik zenében és versben nagymesterek. (Mellesleg mind a ketten szerepet vállaltak az előadásban, nem csak mint szerzők, hanem mint színészek.) Ha lehetőséged adódik, mindenképp látogass el a koncertjükre, nagy élményben lehet részed! (Bánya Café - általában ballonkabátjukról ismerni meg őket). Kiváló bajtársam, Sebastian Psalm pedig bástyaként segíti produkciónk sikerességét, egyenesen Moszkvából.

Az esti előadáson a harisnyám kissé vöröses árnyalatot vett fel, mert a második felvonás előtt kipróbáltuk a dobást. Ilyen eseteknek nagyrészt sérülés, baleset az attrakció vége. Szóval a térdem egy tizede most valahol ott hever a színpadon...

Kérlek add át üdvözletem kedves férjednek, és szüleinek, és írd meg mielőbb, hogy ízlett a kocsonya!

Minden tiszteletemmel és szeretettemmel:

Lady Elf Głodny

 

U.I.: Szegény Thomas! Adj neki kérlek egy kis forralt bort, mielőtt visszaindul.

 

 

 

Előző bejegyzés:

Unger Tünde-2012.12.04.