Decemberi nyitvatartás

Hétköznapokon 9 órától 17 óráig tart nyitva a Király utcai jegyiroda, de hétvégenként, az adventi és a két ünnep közötti időszakban is szeretettel várják az érdeklődőket a munkatársak.

A tavaszi bérlet foglalása

Bűnügyi komédia, színmű, népszínmű, komédia

November 23-tól december 12-ig foglalhatnak bérletet a tavaszi évadra a jelenlegi bérlettulajdonosok. A fenti időtartam alatt jelenlegi helyüket tudjuk biztosítani.

Jelenetek 2 házasságból

B.Török Fruzsina alkalmazta színpadra Móricz Zsigmond művét, amelyet Koltai Róbert rendez. A két, egyfelvonásos komédia a bérleten kívüli repertoárban egész évadban látható. Bemutató: október 9-én.

Weöres Sándor: A holdbéli csónakos

Bemutató: november 29-én 16 órakor

A Mesebolt Bábszínház színpadán színes, varázslatos színházi világegyetem épül Weöres Sándor költői mesejátékából. Ebben az ismerős figurákkal teli báb-univerzumban bármi megtörténhet.

Gubanc

Színházi előadás 8-10 éveseknek a Káva Kulturális Műhely komplex színházi nevelési produkciója nyomán. Kálmánchelyi Zoltán, Vass Szilárd, Alberti Zsófi, Papp-Ionescu Dóra szereplésével.

Advent a Weöres Sándor Színházban

December 13-án 15 órától 19 óráig

A karácsony hangulata idén decemberben is beköltözik a színház falai közé. Fahéj illat, forralt bor, gyermek - és felnőtt rendezvények várják az érdeklődőket. Készüljünk együtt az ünnepre!

Balogh József Versmondó Találkozó

December 13-án 9 órakor

Az Egészségtárs Kft., követve a Balogh József Öröksége Alapítvány által elkezdett hagyományt, idén negyedik alkalommal megrendezi a megyei szintű versmondó találkozót középiskolásoknak.

Telefondoktor

Békés Dénes, a sikeres nőgyógyász véletlenül bezárja magát a rendelőjébe. Miközben próbálja telefonon megoldani a kellemetlenséget, hazugságai önálló életre kelnek... A telefon pedig folyton csak csöng...

Anton Csehov: Ványa bá

Bemutató: 2015. december 4-én, 19 órakor

Csehov a drámaírás és a színházművészet legnagyobb újítói közé tartozik. Utolérhetetlen stílussal és érzékenységgel ábrázolja a lélek legapróbb rezdüléseit.

Presser Gábor-Sztevanovity Dusán-Horváth Péter: A padlás

Bemutató: december 11-én, 19 órakor

Presser Gábor és Sztevanovity Dusán 1986 nyarán írta meg „A padlás” című musicalt Zsennyén. Lámpás, a szerelmespár Rádiós és Süni, Mamóka és a többiek története 9-től 99 éves korig mindenkinek szól.

Martin McDonagh: A kripli

Az ír kortárs szerző, Martin McDonagh egyik legnépszerűbb drámája 1934-ben játszódik. "A Kripli" sötét humorú, groteszk játék egy apró írországi szigetről, egy fiatal fiú tragikomikus utazása.

Woody Allen: Játszd újra, Sam!

A Játszd újra, Sam! Woody Allen 1972-es, azonos című filmjének nagy sikerű, több százas szériákat megérő színpadi változata, melyben sajátos humora, önironikus stílusa tökéletesen működik.

Makrancos Kata avagy a hárpia megzabolázása

A fiatal és szabad, szép és megzabolázhatatlan Kata nem tűri a béklyókat, a korlátokat. Nem tud, és nem akar parancsra szeretni, a férfiak kizárólagos uralmát megtagadja. De nem tudja elkerülni az apja által rákényszerített házasságot.