ugrás a tartalomra

Bérleteseinknek előfoglalást biztosítunk a szeptemberi előadásokra

2023. augusztus 8.
Augusztus 14-éig előfoglalási joga van bérletes nézőinknek szeptemberi előadásainkra.

Megjelent a Weöres Sándor Színház szeptemberi műsorkínálata. A nyilvános értékesítés előtt, a már bérlettel rendelkező nézőinknek előfoglalási jogot biztosítunk 2023. augusztus 14-ig. Ez elsősorban a Szabadbérlettel rendelkező nézőinket érinti, de természetesen az Évadbérletes nézőinknek is jár az elővásárlási jog.


Közönségszolgálati- és Jegyirodánk elérhető:

Szombathely, Király u. 11.,  Telefon: +36 94 318 738 , E-mail: jegy@wssz.hu augusztusi nyitvatartás: hétköznapokon 10-16 óráig

Szeptemberi műsorunkra a bérletes előfoglalást követően a  nyilvános jegyértékesítés és az online jegyvásárlás 2023.08.15. kedd, 10.00-tól indul.

 

Szeptemberi műsorkínálat a Weöres Sándor Színházban:

Nagy sikerrel mutatta be színházunk a Bolha a fülbe fergeteges vígjátékot Béres Attila rendezésében. Orosz Róbert főszereplésével szeptemberben két alaklommal látható a komédia:

2023.09.09. szombat, 19.00, Színházterem

2023.09.16. szombat, 19.00, Színházterem



Nagyapám, Frank Sinatra , zenés utazás térben és időben, Szabó Tibor önálló estje. Veres András írta és rendezte az előadást, amelyet szeptemberben egy alkalommal játszunk.

2023.09.22, péntek 19.00 Márkus Emília terem


Új bemutató! Óz, a csodák csodája musical. Idei első bemutatónk a világhírű musical lesz, amely igazi családi kikapcsolódást kínál. Dorothy szerepében Mari Dorottya. Rendező: Halasi Dániel.

2023.09.29. péntek, 19.00 Színházterem Premier bérlet

2023. 09.30. szombat, Színházterem, Jávor Pál bérlet

L. Frank Baum—Harold Arlen—E. Y. Harburg: Óz, a csodák csodája

Óz, a csodák csodája plakát fotó: Bonyhádi Károly

-musical két részben-
Fordította: Békés Pál

Egy álmos kansasi délutánon Dorothyt és Totót a forgószél Óz, a nagy varázsló birodalmába repíti, ahol a mumpicok hősként ünneplik a gonosz Keleti Boszorkány váratlan és egészen véletlen elpusztítása miatt. Jutalmul nem a hazavezető térképet, hanem egy piros cipőt kap Dorothy, amellyel el kell jutnia Ózhoz Smaragdvárosba. Toto mellett társa lesz a Madárijesztő, aki okos szeretne lenni, a Bádogember, aki igazi szívre vágyik és az Oroszlán, aki gyávaságát bátorságra cserélné. Dorothy csak haza szeretne jutni, ahonnan annyira elvágyódott. A kívánságoknak azonban ára van: Óz a gonosz Nyugati boszorkány seprűjét kéri cserébe. Hogyan kerekedik felül a bátorság a félelmen, az ész a zsarnokságon és a szeretet a sötétségen?
Kultikus történet a legkisebbekben lakozó erőről, a barátságról és a világ megváltoztatásáról a lehető legegyszerűbb, de nagyszerűbb megoldásokkal... A szivárvány nincs mindig olyan messze és néha egy mozdulat is elég a hazajutáshoz, ha tudjuk, kikhez megyünk vissza.

Rendező: Halasi Dániel

Szereplők: Mari Dorottya Domokos Zsolt Balogh János Antal D. Csaba Orosz Róbert Szerémi Zoltán Németh Judit Nagy Cili Gyulai-Zékány István Sipos László Márk Hajdu Péter István Bedőcs Fruzsina, Bertalan Maja, Binó Luca, Csorba Bence, Garas Szimonetta, Petőházi Bálint, Simon Ábel, Szabó Blanka, Teket Dóra, Toldi Viktória, Varga Tamás Bencsics Katalin, Biczó Karina, Bolbos Laura, Horváth Nóra, Katavics Enikő, Kiss Kíra, Kővári Dorottya, Nagy Laura, Szalai Kamilla (az ELTE SEK Zenepedagógiai Tanszék hallgatói), Balogh János, Antal D. Csaba, Domokos Zsolt, Hajdu Péter István, Sipos László Márk

Bemutató: 2023. szeptember 29., péntek, Színházterem
A KÉPEK FELHASZNÁLÁSA ENGEDÉLYHEZ KÖTÖTT! Az előadás a Tams-Witmark LLC. nevében a Concord Theatricals Ltd. (www.concordtheatricals.co.uk) engedélyével kerül bemutatásra. 
AZ ELŐADÁSRÓL VIDEÓ- VAGY HANGFELVÉTELT KÉSZÍTENI, AZ ELŐADÁST BÁRMILYEN MÓDON KÖZVETÍTENI (STREAMINGELNI) SZIGORÚAN TILOS ÉS A SZERZŐI JOGI TÖRVÉNY MEGSÉRTÉSE!

 

Budapesten vendégszerepel a Kutyabaj. Samuel Bailey kortárs darabját Horváth János Antal fordította és állította színpadra. A fővárosban két alkalommal, a Jurányi házban látható az előadás. (A bérletek a vendégelőadásra nem érvényesek!)

2023.09.09. szombat 19.00 Budapest, Jurányi Ház

2023.09.10. vasárnap 19.00 Budapest, Jurányi Ház

Szeretettel várjuk kedves nézőinket!