ugrás a tartalomra

Megnyitott a Közönségszolgálati- és Jegyiroda

2021. július 15.
A 2021/2022-es évad bérletes előadásai, a repertoáron maradó produkciók, és egyéb hasznos információk olvashatók ebben a cikkben.

BÉRLETKONSTRUKCIÓK

ÉVADBÉRLET - 6 előadást tartalmaz, és egész évadra szól

A bérleten belül három típusból választhatnak a nézők:

- Hétköznapi bérlet (kedd, szerda, csütörtök, szombat délután)

- Hétvégi bérlet (péntek, szombat este)

- Premier bérlet (péntek)

Az évadbérlet az ügyfél által választott napra és helyre szól. A bérletben szereplő előadások időpontját a színház határozza meg.

A jövő évi bérlet konstrukció nem teszi lehetővé, hogy a jelenlegi bérlettulajdonosok automatikusan visszafoglalják helyeiket, de a bérletértékesítés első három hetében kizárólagos előfoglalási és vásárlási lehetőséget biztosítunk számukra.

Bérlet értékesítésének kezdete: 2021. augusztus 2.

Évadbérlettel rendelkező nézőink részére minden hónapban jegy elővásárlási lehetőséget biztosítunk a nyilvános jegyértékesítés megkezdése előtt 1 héttel.

A MECÉNÁS BÉRLET tartalmazza a premier bérletet, valamint lehetőséget biztosít a részvételre a bemutatókat követő zártkörű fogadásokon.

 

SZABADBÉRLET - 5 szabadon választott előadást tartalmaz, egész évadra szól

Nem szól konkrét napra és helyre.

A 2021/2022-es évadban bemutatott minden előadásra beváltható tetszés szerinti időpontban 2022. június 15-ig, a szabad helyek függvényében.

Egy bérlettel egy előadásra egy hely foglalható.

Bérlet értékesítésének kezdete: 2021. augusztus 2.

Augusztus 2-től online is megvásárolhatók.

A szabad bérlettel rendelkező nézők számára minden hónapban előfoglalási és jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk a nyilvános jegyértékesítés megkezdése előtt 1 héttel.

 

 

BÉRLETÁRAK - 2021/2022

ÉVADBÉRLET - hat előadást tartalmaz, és egész évadra szól




HÉTKÖZNAPI bérlet - hat előadást tartalmaz


kedd, szerda, csütörtök, szombat délután

17.000 Ft



HÉTVÉGI bérlet - hat előadást tartalmaz


péntek, szombat este

18.000 Ft

PREMIER bérlet

MECÉNÁS bérlet

25.000 Ft

60.000 Ft

SZABADBÉRLET - öt választott előadást tartalmaz, egész évadra szól

A 2021/2022-es évadban bemutatott minden előadásra beváltható tetszés szerinti időpontban 2022. június 15-ig, a szabad helyek függvényében. Egy bérlettel, egy előadásra, egy hely foglalható.A szabad bérlettel rendelkező nézők részére előfoglalási lehetőséget biztosítunk a nyilvános jegyértékesítés megkezdése előtt egy héttel.

16.700 Ft

A 2021/2022-ES ÉVAD BÉRLETES ELŐADÁSAI

DJimmy Roberts - Joe DiPietro: Ájlávjú

4.000 Ft

Jacques Audiberti: Árad a gazság

3.800 Ft

William Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit…

3.800 Ft

Shakespeare a mellényzsebben

3.800 Ft

Bartha Lajos: Szerelem

3.800 Ft

Voltaire: Candide

3.800 Ft

REPERTOÁRON MARADÓ ELŐADÁSOK

Anders Thomas Jensen: Ádám almái

3.800 Ft

Dés László-Geszti Péter-Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk

4.400 Ft

Lőrinczy Attila: Haragossziget

2.600 Ft

Mike Leigh: Abigail bulija

3.800 Ft

Presser Gábor-Sztevanovity Dusán-Horváth Péter: A padlás

3.800 Ft

Farsang avagy ez is mekkora egy tahó!

3.800 Ft

A 2021/2022-ES ÉVAD BÉRLETEN KÍVÜLI, ÚJ ELŐADÁSAI

Visky András: Pornó

2.600 Ft

Patrick Ness - Siobhan Dowd: Szólít a szörny

2.200 Ft

Giulio Muhr/Szenkovits Péter: Kavicsröptetők

3.800 Ft

A jövő zenéje - Szerémi Zoltán előadóestje


Lipták Ildikó: Az ajándék

2.200 Ft



DIÁKJEGYEK

Színházterembe az esti előadásokra csak az 1. 2. és 11. 12. sorba vásárolható
A szombat délutáni előadásokra nincs helykorlátozás!

2.000 Ft

A DIÁKJEGYRE VONATKOZÓ KEDVEZMÉNYEK a bemutató előadások kivételével bármelyik napon igénybe vehetők a színház saját előadásaira. A DIÁKJEGYRE VONATKOZÓ KEDVEZMÉNYEK más kedvezménnyel nem összevonhatóak! (A Szent Márton-kártya nem érvényes.)

NYUGDÍJAS JEGYEK

Színházterembe az esti előadásokra csak az 1. 2. és 11. 12. sorba vásárolható
A délutáni előadásokra nincs helykorlátozás!

2.500 Ft

A NYUGDÍJAS JEGYRE VONATKOZÓ KEDVEZMÉNYEK a bemutató előadások kivételével bármelyik napon igénybe vehetők a színház saját előadásaira. A NYUGDÍJAS JEGYRE VONATKOZÓ KEDVEZMÉNYEK más kedvezménnyel nem összevonhatóak! (A Szent Márton-kártya nem érvényes.)

Szent Márton-kártyával rendelkező nézőink részére a bérlet árából 10 százalék kedvezményt biztosítunk.

WSSz Ajándékutalvány, WSSz Ajándékkártya, WSSz Ajándékkártya Bónusz, SZÉP-kártya (szabadidő, szállás, vendéglátás), Erzsébet utalvány (kultúra), Erzsébet utalvány (ajándék), Multipay Cafeteria, OTP Cafeteria elfogadóhely!

A Szent Márton kártyával rendelkezőknek biztosított kedvezmények: a színház saját előadásaira 10 százalék kedvezmény az elővételben megvásárolt jegyekre, bérletekre.

A diákjegyre és a nyugdíjas jegyre vonatkozó kedvezmények más kedvezménnyel nem összevonhatóak. (A Szent Márton-kártya nem érvényes.)

A kedvezményt a Szent Márton kártya bemutatásával csak a tulajdonosa veheti igénybe, kizárólag személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, lakcím-kártyával vagy útlevéllel együtt érvényes. A Szent Márton kártya nem átruházható, azt és az általa nyújtott kedvezményeket kizárólag tulajdonosa érvényesítheti.

A kártya egy darab színházjegy, bérletvásárlás esetén egy darab bérlet kedvezményes vásárlására jogosít. A kedvezmény csak elővétel esetén a jegyirodában érvényesíthető az előadás előtt, helyszíni jegyvásárláskor nem. Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem érvényesíthető. Bérletajándékozás esetén, ha a megajándékozottnak nincs Szent Márton kártyája, a kedvezmény nem érvényesíthető.

Amennyiben Szent Márton kártyával vásárolt jegyet, úgy kérjük, az előadásra is hozza magával kártyáját. A színházban nézőtéri munkatársaink ezt kérik és ellenőrzik.

Az ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ itt olvasható!

Jegyvisszaváltás:

Megvásárolt jegyet nem váltunk vissza, visszaváltani kizárólag műsorváltozás vagy előadás elmaradása esetén áll módunkban. Arra van lehetőség, hogy a már megvásárolt jegyet más időpontra cseréljük, de az előadás napjától számított 3 napon belül már cserére sincs mód!

Amennyiben az adott előadásra későbbi időpontot nem tudunk felajánlani, a jegy értékében a színház saját ajándékutalványát adjuk. (Az ajándékutalvány a vásárlástól számított egy évig beváltható.)

Amennyiben az előadás elmarad, úgy a személyesen megváltott jegyeket az elmaradt előadást követő nyolc munkanapon belül váltjuk vissza a színház jegyirodájában, az online vásárolt jegyeket az Interticket Kft. váltja vissza.

A néző késése, vagy egyéb okból történő távolmaradása esetén a jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

Bérletes időpont cseréje:

A bérletes előadás időpontját a 2021/2022-es évadban egy alkalommal díjtalanul cserélheti más időpontra a bérlettulajdonos. Minden további cserére adminisztrációs díjat számítunk fel, melynek összege 300 Ft/bérlet.

Minden cserélni kívánt bérletet, kérjük, hozzon magával!

Bérletet cserélni a bérletes időpont előtti 3 napig lehet, 3 napon belül már nem.