ugrás a tartalomra

Négy előadásunk elkészült, egy az online térben próbál

2022. január 16.
Továbbra is reménykedve várjuk azt a pillanatot, amikor újra felgördülhet közönségünk előtt a vörös függöny. Addig is, amíg ez valósággá válik, mi teljes erőbedobással próbálunk: ha a járványügyi szabályozás ezt lehetővé teszi, a színházban, ha nem, a virtuális térben. Jelenleg az Ajándék című színházi nevelési előadás készül online Horváth János Antal rendezésében.

Négy előadásunk próbafolyamata - Ion Luca Caragiale - Mohácsi testvérek: Farsangi játék (rendező: Mohácsi János), Samuel Beckett: A játszma vége (rendező: Zsótér Sándor) és Mike Leigh: Abigail bulija (rendező: Czukor Balázs) már befejeződött. Mindannyiunk örömére ismét köreinkben üdvözölhetjük Csonka Szilviát, aki Visky András monodrámájával tér vissza a színpadra, immár kétgyermekes anyukaként.

Horváth János Antal rendezésében jelenleg az online térben készül az Ajándék című színházi nevelési előadás, amely a 8-10 éves korosztályt célozza meg, fókuszban a felelősségvállalás és szabálykövetés témájával, a "mit várnak el tőlem, mit vállalok" kérdéskörével.

 

 

 

Pornó / Mészáros Zsolt

 

Rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat kívánnak, így - más színházakhoz hasonlóan -, néhány előadásunkat mi is az online térben tettük elérhetővé bérletes nézőink számára. Ennek szellemében a következő produkció, amelyet ilyen módon tekinthetnek meg, Jordi Galcerán: A Grönholm-módszer című rendhagyó állásinterjúja lesz. A közvetítés időpontjait egy későbbi hírlevelünkben, illetve színházunk internetes felületein tesszük közzé.

Nekünk már nagyon hiányoznak nézőink, reméljük, hogy mi is hiányzunk a közönségnek!

 

Várjuk Önöket vissza!

Bízunk továbbra is támogatásukban!

Köszönjük!

#köszönjük #vigyázzunkegymásra #wssz