Igazgatói pályázatok

Véleményezte a szakmai bizottság az igazgatói pályázatokat.

Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának sajtóközleménye:

"Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése februárban pályázatot írt ki a Weöres Sándor Színház Nonprofit kft. ügyvezető igazgatói posztjára. A beérkezett pályázatokat a szakmai bizottság véleménye alapján a fenntartó, vagyis a közgyűlés bírálja el.

A szakmai bizottság a mai napon Szombathelyen tartotta ülését. A bizottság tagjai között volt a színházművészeti bizottság négy, az illetékes minisztérium egy, a reprezentatív szakszervezet egy, továbbá a munkáltatói jogkör gyakorlójának két képviselője.

A szakmai bizottság a pályázatokat értékelte, és a jelenlévő bizottsági tagok többségének támogató szavazatával Jordán Tamás pályázatát minősítette támogatottnak.

A közgyűlés által elfogadott pályázati kiírás szerint az önkormányzat Kulturális és Sport Bizottsága valamint Pénzügyi, Gazdasági és Jogi Bizottsága tesz javaslatot az ügyvezető személyére. (A bizottságok a pályázati feltételeknek megfelelő és hiánytalan pályázatot benyújtó pályázókat személyes meghallgatásra hívják.)

A pályázókat a soron következő Kulturális és Sportbizottság, valamint a Pénzügyi, Jogi és Gazdasági bizottság ülésén hallgatják meg.

Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése a pályázatokat várhatóan a májusi közgyűlésen bírálja el.

 

Szombathely, 2012. május 21."

 


2012. május 22.

Támogatók