ugrás a tartalomra

Nyári nyitva tartás

2014. június 13.
Augusztus 4-től 31-ig hétköznapokon 10 órától 16 óráig tart nyitva az iroda. A Szent Márton kártya bemutatásával tíz százalék kedvezmény jár.

9700 Szombathely, Király u. 11.

Telefon: 94/ 318-738

E-mail: jegy@wssz.hu

Az e-mailekre csak munkanapokon (hétfőtől péntekig) 10 és 16 óra között áll módunkban válaszolni. Megértésüket köszönjük.

A kedvezményt a Szent Márton kártya bemutatásával csak a kártya tulajdonosa veheti igénybe. A kártya kizárólag személyi igazolvánnyal, vezetői engedéllyel, diákigazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes, egy darab színházjegy, bérletvásárlás esetén egy darab bérlet kedvezményes vásárlására jogosít. A kedvezmény csak elővétel esetén, a színház Király utcai jegyirodájában érvényesíthető, az előadás előtt, helyszíni jegyvásárláskor nem. Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem érvényesíthető.

Szent Márton kártya, SZÉP-kártya, Erzsébet utalvány (kultúra), Erzsébet utalvány (szabadidő), Erzsébet utalvány (ajándék), Sodexho utalvány (kultúra), Top Premium ajándékutalvány (EDENRED) és Ticket Culture & Sport utalvány (EDENRED) elfogadóhely!

 

 

 

 

Vonatkozó cikk:

Tíz bemutató a következő évadban

Bérletvásárlás