ugrás a tartalomra

Olvasópróba: duplán

2014. március 28.
A Szigliget és A dzsungel könyve bemutatója után sem állt meg az élet a színházban: szerdán máris két olvasópróbával folytatódott tovább a munka. Valló Péter és Mohácsi János rendez.

Valló Péter újra Molnár Ferenc-darabot rendez: Az üvegcipő bemutatója május 2-án lesz a Márkus Emília teremben. Valló Péter első alkalommal a Liliomot állította színpadra a Weöres Sándor Színházban, majd később Az ügynök halála, A nők iskolája, végül a Szent György és a Sárkány előadásokat jegyezte. Ezúttal Szerémi Zoltánnal, Nagy Cilivel, Csonka Szilviával, Németh Judittal, Kálmánchelyi Zoltánnal, Trokán Péterrel, Horváth Ákossal, Varga Dórával, Kelemen Zoltánnal, Bálint Évával, Vlahovics Edittel, Alberti Zsófival dolgozik Az üvegcipőn.

Mohácsi János a többszörösen díjazott Szentivánéji álom, a Naftalin és a Black Comedy után Ion Luca Caragiale: Zűrzavaros éjszakáját viszi színre Mertz Tiborral, Orosz Róberttel, Endrődy Krisztiánnal, Bajomi Nagy Györggyel, Kovács Gergellyel, Bánfalvi Eszterrel, Sodró Elizával. A bemutató május 9-én lesz a Nagyszínpadon.

 

 

 

 

 

 

 

Vonatkozó cikk:

Az üvegcipő

Zűrzavaros éjszaka