ugrás a tartalomra

Szabadbérlet egészen decemberig vásárolható!

2023. október 16.
A közönségkedvenc szabadbérlettel az összes műsoron tartott előadás közül öt választható, jóval kedvezőbben, mint a jegyár.
Bár az évadbérletek vásárlása lezárult, szabadbérletet továbbra is kínál színházunk, egészen 2023. december 20-ig vásárolható Király utcai jegyirodánkban vagy online.
Az összes műsoron lévő előadás megtekinthető vele, nemcsak az új bemutatók. Egy bérlettel, egy időpontra egy hely foglalható, kivéve premier napok.

A szabadbérlet ára 17.000 Ft, így előadásra lebontva jóval kedvezőbb, mint a jegyár. Szent Márton kártyával, illetve a Falco KC Szombathely idei szezonra szóló bérletével további 10-10 % kedvezményt biztosítunk a szabadbérlet árából.

A Szabadbérlet előadásra váltásának menete: A havi műsort először bérletes nézőink kapják meg és egy hetes előfoglalási időt biztosítunk nekik. E-mailben, telefonon vagy személyesen jegyirodánkban jelezhetik, melyik előadást szeretnék megnézni, és közönségszervezőink befoglalják a bérlethez tartozó, adott előadásra szóló jegyet, amely felvehető vagy Jegyirodánkban vagy az előadás előtt közvetlenül a színház épületében lévő jegypénztárban.

Szabadbérlettel megtekinthető előadásaink a 2023/2024-es évadban:

Óz, a csodák csodája

Énis, teis

Hegedűs a háztetőn

Gyévuska

Mikve

Tesztoszteron

 

A Pál utcai fiúk

Bolha a fülbe

Kivilágos kivirradtig

Candide

Nagyapám, Frank Sinatra

Kutyabaj

Pornó

Lúdas Matyi

Az ajándék (színháznevelési előadás)

 

 

Szabadbérlet természetesen ajándékba is vásárolható!
Kiss Mari kezdeményezésére mozgalom indult ajándék szabadbérletek vásárlására! 

Közönségszolgálati és Jegyirodánkban szeretettel várják Önöket közönségszervezőink!
Szombathely, Király u. 11.
jegy@wssz.hu
+36 94 318 738 
Nyitvatartás: hétköznapokon 9-17 óráig.