ugrás a tartalomra

Kiss Mari fut, úszik és játszik

2012. november 14.
Kiss Mari imád a szombathelyi piacon vásárolni. Olyannyira, hogy helyi holmikat visz Budapestre is. Ragaszkodik a megszokott árusaihoz, a sajtot például rendszeresen a jákiaktól veszi. – derült ki ez is többek között Kiss Mariról a legutóbbi Színházszerda programján.

Poppre Ádám, a jelenlegi blogger kérdezte a múlt heti bejegyzések szerzőjét. Kiss Marinak az elején nem tetszett a „kötelező” feladat, aztán annyira belejött a blogírásba, hogy alig akarta abbahagyni. Természetesen stílusosan az internetezés veszélyeire, a sportolás fontosságára majdnem mindegyik posztjában felhívta az olvasók figyelmét. A társas kapcsolatokat ápolni kell, nem virtuálisan, hanem élőben, szemtől szembe, mert az az igazi, nem a világhálón történő csetelés. Szerinte nagyon fontos figyelni magunkra, törődni magunkkal, egészségesen élni. Ő rendszeresen járja a természetet, hetente háromszor hét-nyolc kilométernyi távot fut a Csónakázó tónál, úszik a Fedett Uszodában. Amikor egyébként Szombathelyen próbál, játszik, sokkal több ideje marad magára, valahogy nincsenek azok az elvárt, sokszor felesleges feladatok, amelyeket budapesti otthonában teljesítenie kell. Jelenleg a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Színésznők című előadásában Mrs. Betterton-t alakítja.

Szereti Szombathelyt, az itt élőket. Fontos, hogy mindig ugyanott vásároljon a piacon, saját elmondása szerint ő hűséges vevő. Kellenek neki ezek a megszokások.

Ádám egy angol nyelvű, saját szerzeményt mutatott be gitárral, Kiss Marival közösen is énekelt egy dalt, sőt feleségét, Lévai Tímeát is felkérte, hogy adjon elő egy megzenésített verset.

 

 

 

 

 

 

Vonatkozó cikk:

A Bárkában súgott is

Jani egy napja videón

Minden jó, ahogy van

Szerémi Zoltán rendezőként is bemutatozik

Huszonkét ember negyvennégy lábbal